Σοφία Νικολάου: Τι μπουμπούκι!

Σοφία Νικολάου: Τι μπουμπούκι!

Η Σοφία Νικολάου είναι ένα μπουμπούκι στον κήπο του Μητσοτάκη. Και τι μπουμπούκι! Με μίσχο στο αγνό χρώμα του δολαρίου Καναδά. Πέταλα στο γλυκύ χρώμα πεντακοσάρικου του ευρώ. Θωριά στο σχήμα δεκάδων απευθείας αναθέσεων με την υπογραφή της. Τόσο όμορφο και μοσχομυριστό που φυσικό ήταν να προκαλέσει ζήλια και φθόνο. Να μην το αφήνουν να ανοίξει. Να κινδυνεύει να μαραθεί μισάνοιχτο, όπως και η υποψηφιότητά της στις ερχόμενες εκλογές. Και να στερηθούν έτσι η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, η Βουλή, ο λαός τα χρώματα, την ευωδιά, τα λόγια της.

Οπως αυτά για το Documento: «Οι πληρωμένοι από τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, Γκαίμπελς του ΣΥΡΙΖΑ βυσσοδομούν ξανά ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν θα τους περάσει. Θα λάβουν την απάντησή τους και θεσμικά και στα δικαστήρια αν χρειαστεί». Ή αυτά, πάλι για το Documento: «Οι αναθέσεις για προμήθεια μασκών και αντισηπτικών είναι απολύτως διαφανείς, ελεγμένες και χωρίς σκιές. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αν κι εδώ ισχύει αυτό που είπε ο Σω: Ποτέ μην παλεύεις με τα γουρούνια γιατί εσύ λερώνεσαι και τα γουρούνια το ευχαριστιούνται». Oπου γουρούνια… βρείτε το.

O,τι και να γίνει όμως, ό,τι και να της κάνουν, πλανάται πάνω από τα δημόσια ταμεία η ευωδιά της. Διότι, ως μπουμπούκι, η Σοφία άφησε την ευλογία της σε ό,τι άγγιξε. Ως γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής –κάτι ξέρουν οι εγκληματίες–ευεργέτησε τεχνίτες αμορτισέρ, μανάβηδες, παντοπώλες, φίλους και κουμπάρους με απευθείας αναθέσεις υγειονομικών ειδών. Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υγεία τουλάχιστον των ευλογημένων. Που είδαν τον οργανισμό τους να σφύζει από πράσινες, κίτρινες του χρυσού και μοβ βιταμίνες.

«Σοφία! Ορθοί πληρώσωμεν και πληρωθώμεν» με δυο λόγια. Μέχρι που πλάκωσε η βάσκανος δημοσιογραφία, ο βάσκανος ΣΥΡΙΖΑ και το βάσκανο ΣΔΟΕ. Και γράφτηκε σε ρεπορτάζ, αποκαλύψεις αλλά και σε έκθεση των αδιάφθορων η βάσκανος μοίρα της. Για να δούμε το θαύμα: ένα μπουμπούκι να ολολύζει, να τσιρίζει και να βρίζει. Θα μηνύσει τους ελεγκτές, τους δημοσιογράφους, τον Τσίπρα. Για σκευωρία! Αντιγράφοντας έτσι τη συνταγή των δεξιών ανθέων και μπουμπουκιών που ευδοκιμούν στον κήπο του Μητσοτάκη. Για όλα φταίνε το Documento και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αχ βρε Σοφία, δεν είχες κι εσύ όμως τη σοφία να κρατηθείς λίγο. Να κρατήσεις τέλος πάντων τα αμορτισέρ ανάμεσα στα 2 εκατομμύρια τα οποία σου καταλόγισαν και τις δόξες για τις οποίες σε προόρισαν. Να μην αφήνεις τόσες μυρωδιές στο διάβα σου από φυλακές και κρατητήρια. Και στις καταδύσεις σου στα δημόσια ταμεία. Αλλά ευτυχώς δεν παραδίνεσαι. Τους κυνηγάς τώρα όλους απηνώς. ΣΔΟΕ, ΟΗΕ, ΚΑΤΕΕ, ΚΚΕ, όπως έλεγε ο Τζίμης. Κι αν δεν φύγει ο Μητσοτάκης, μπορεί και να σε δούμε λουλούδι ολάνοιχτο σε υπουργική καρέκλα. Με υφυπουργό τον Πάτση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter