Σκηνές διάλυσης στο νοσοκομείο Σητείας: Έφτασαν στο νοσοκομείο σοβαρά περιστατικά αλλά δεν υπήρχε γιατρός

Σκηνές διάλυσης στο νοσοκομείο Σητείας: Έφτασαν στο νοσοκομείο σοβαρά περιστατικά αλλά δεν υπήρχε γιατρός

Σκηνές διάλυσης στα νοσοκομεία του Λασιθίου που έχουν «ερημώσει» από γιατρούς εν μέσω καλοκαιρινής σεζόν, όπου ο πληθυσμός στο νησί πολλαπλασιάζεται.

Ειδικότερα, το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Σητείας γνωστοποίησε πως, χθες 9 Αυγούστου, προσήλθαν στα επείγοντα του νοσοκομείου τρεις ασθενείς από Ξερόκαμπο, Ζάκρο και Αρμένους Λασιθίου με επείγοντα σοβαρά καρδιολογικά θέματα υγείας.

Ωστόσο, στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα δεν εφημέρευε καρδιολόγος, καθώς και το νοσοκομείο Σητείας, όπως και τα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, αντιμετωπίζουν τεράστια κενά και ελλείψεις, με αποτέλεσμα να είναι μη λειτουργικά πολλές ημέρες τις εβδομάδας.

Όπως ξεκαθαρίζουν οι εργαζόμενοι, «η αγαπητή καρδιολόγος Καίτη Παλληκαράκη με την ενσυναίσθηση και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο που την διακρίνει έσπευσε στο νοσοκομείο μας να αντιμετωπίσει την κατάσταση αλλά και να συνοδεύσει με το ασθενοφόρο σε μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα».

Ανακοίνωση από το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Σητείας:

«Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Σητείας για άλλη μια φορά βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναδείξει και να επισημάνει την αναγκαιότητα το νοσοκομείο μας να στελεχωθεί οι κλινικές του να λειτουργούν σε πλήρη ανάπτυξη ώστε να μπορεί να παρέχει στους συμπολίτες μας αλλά και στους επισκέπτες μας την υγειονομική περίθαλψη που τους αξίζει και δικαιούται.

9/8/2024 προσήλθαν στα επείγοντα του νοσοκομείου μας τρεις συνάνθρωποι μας από Ξερόκαμπο – Ζάκρο – Αρμένους με επείγοντα σοβαρά καρδιολογικά θέματα υγείας .Στο νοσοκομείο μας δεν υπήρχε καρδιολόγος σε εφημερία.

Η αγαπητή καρδιολόγος Καίτη Παλληκαράκη με την ενσυναίσθηση και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο που την διακρίνει έσπευσε στο νοσοκομείο μας να αντιμετωπίσει την κατάσταση αλλά και να συνοδεύσει με το ασθενοφόρο σε μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό!!!

Η πολιτεία συνεχίζει να αδιαφορεί για την δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον χώρο της υγείας.Η ζωή του πολίτη αφήνεται στην τύχη αλλά και στο φιλότιμο των ιατρών.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Σητείας».

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 100 νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον σχολείου στη Γάζα

Μαρτύριο της σταγόνας στην Ηλεία – Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες

«Πήγα στο δάσος επειδή επιθυμούσα να ζήσω συνειδητά»

Πάρτο Ελίζα και κάν’ το κορνίζα!

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter