Σκέρτσα και ΣΕΒντάδες

Σκέρτσα και ΣΕΒντάδες

Ασµένως ανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος την εργολαβία αποδόµησης της µελέτης που κατατάσσει τη διακυβέρνηση φτωχοποίησης στον πυθµένα της Ευρώπης µε την αγοραστική δύναµη του ωροµισθίου στα τάρταρα. «Fake news» και «στατιστικές παραδοξολογίες» δήλωσε. Ποιος ο σεβντάς του από τη βουτιά µας που ξεπέρασε τη Βουλγαρία; Τόσο καιρό οι ΣΕΒάσµιοι εκπρόσωποι του επιχειρείν την είχαν εικόνισµα εργασιακής κουλτούρας, υποσχόµενοι καλύτερες, όλο σκέρτσο µέρες. Η επικοινωνιακή καταιγίδα της αύξησης του κατώτατου µισθού κατέρρευσε από µια µελέτη που αποδείκνυε ότι η ακρίβεια τρώει τον παρά και η εξαήµερη εργασία τα έξοδα. Εχοντας προϋπηρεσία κοστολόγησης µε τα µπακαλο-Εxcel, αλλά και µε την ποιότητα γερµανικών απορρυπαντικών, µε καφενειακή σύγκριση αριθµών χωρίς να παραµετροποιεί το κόστος ζωής εκτίµησε ότι η Βουλγαρία έχει ακόµη τον χειρότερο κατώτατο µισθό και η Ελλάδα είναι στη µέση – κι ας µη φτάνει για να βγει ο µήνας, ούτε καν στα µισά του. Με µεταπτυχιακό στην πολιτική διαχείριση και στο lobbying, ο Σκέρτσος του Μαξίµου έχει διαπρέψει στην υπεράσπιση του µητσοτάκειου έργου χαρακτηρίζοντας «ήσσονος σηµασίας» τη µελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ και «πολυτέλεια» τη θωράκιση του ΕΣΥ εν µέσω πανδηµίας. Εχει αποκαλέσει «θεωρία συνωµοσίας» τα Τέµπη, αναξιόπιστους τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα και είχε παρέµβει προκλητικά στο έργο της ∆ικαιοσύνης εγκαλώντας την εισαγγελέα στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Θ.Κ.

Δείτε επίσης:

Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

Πώς να μην βρεθείτε… μπλεγμένοι στην Ευρωβουλή – 5+1 «συμβουλές» από το Politico

Αγρότες στη Θεσσαλία: «Επικοινωνιακή εμφάνιση Μητσοτάκη – Πλημμυροπαθείς ήταν στα 200 μέτρα γιατί είχε βάλει τα ΜΑΤ» (Video)

Φιμώνουν υγειονομικούς με πιστοποιητικό εχεμύθειας – Καταγγελία-αποκάλυψη για την 7η ΥΠΕ

Καρδίτσα: Το θρίλερ της εξαφάνισης του 28χρονου και η σκιά για «γαλάζια» παρέμβαση

Υπέρ της μομφής η συντριπτική πλειοψηφία των 87 – «Αν διαγραφεί ο Σπίρτζης, μετά θα είμαστε όλοι υποψήφιοι για διαγραφή»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter