«Σκασμένος» ο Ριβάλντο από την ήττα Μπολσονάρο: «Θλίψη όπως στο Μουντιάλ του ’98» (Photo)

«Σκασμένος» ο Ριβάλντο από την ήττα Μπολσονάρο: «Θλίψη όπως στο Μουντιάλ του ’98» (Photo)

Η ήττα του ακροδεξιού Ζαϊρ Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής από τον Λούλα ντα Σίλβα ήταν μία εξέλιξη που δυσαρέστησε τον Ριβάλντο.

Ο παλαίμαχος πρωταθλητής κόσμου με τη Βραζιλία και άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε στα social media το συναίσθημα θλίψης που τον διακατέχει ελέω εκλογικού αποτελέσματος.

Μάλιστα, συνέκρινε τη θλίψη που νιώθει με τον τελικό του Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998, όταν η Βραζιλία ηττήθηκε με 3-0 από τους οικοδεσπότες.

Η ανάρτηση του Ριβάλντο

«Έχω λίγο ένα συναίσθημα θλίψης όπως στον τελικό Κυπέλλου 1998 όταν χάσαμε 3 – 0 από τη Γαλλία, στην πραγματικότητα χειρότερο γιατί είχα τόσες ελπίδες για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μου, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται και δεν θα σταματήσουν όσα πρόκειται να συμβούν μέχρι τις 31/12/2022. Θα συνεχίσω με πολλή πίστη στον Θεό που υπηρετώ. Ευχαριστώ Πρόεδρε Μπολσονάρο και όλους όσους ψήφισαν για μια καλύτερη Βραζιλία, μην χάνετε τις ελπίδες σας γιατί ο Θεός έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει ποτέ τον λαό του να ντρέπεται. Ο Θεός είναι πάντα πιστός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rivaldo Ferreira (@rivaldo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter