ΣΦΕΑ: Δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Γυάρο

ΣΦΕΑ: Δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Γυάρο

Μια δήλωση – δέσμευση του πρωθυπουργού σχετικά με την «αξιοποίηση» της Γυάρου, τονίζει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον πρόεδρο του ΣΦΕΑ Ευάγγελο Γκουγκή ότι δεν θα γίνει τίποτε απολύτως στη Γυάρο, χωρίς τη συναίνεση και τη συμμετοχή του ΣΦΕΑ.

Διαβάστε σχετικά: Η Γυάρος, το αλίμενο κολαστήριο, από μνημείο αγώνων για τη δημοκρατία, παραδίδεται βορά στην «αξιοποίηση»…

Το δελτίο Τύπου του ΣΦΕΑ

«Δήλωση του κ. Πρωθυπουργού για τη Γύαρο

Κατά την χτεσινή εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα πενήντα χρόνια από την κατάρρευση της Χούντας και την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ευάγγελο Γκιουγκή, και παρουσία και άλλων μελών του Συνδέσμου μας – χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων – προέβη στην παρακάτω δήλωση για το φλέγον ζήτημα της Γυάρου:

Κύριε Πρόεδρε του Σ.Φ.Ε.Α. έμαθα ότι ανησυχείτε για το θέμα της Γυάρου. Δεν θα γίνει τίποτε απολύτως στη Γυάρο, χωρίς τη συναίνεση και τη συμμετοχή του Σ.Φ.Ε.Α.

Ο Σύνδεσμός μας αναμένει από τους αρμόδιους και ενδιαφερόμενους να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την ανωτέρω δήλωση – δέσμευση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γιατί η δήλωση αυτή δεσμεύει τόσο τα αρμόδια υπουργεία όσο και τους επίδοξους επενδυτές».

Διαβάστε επίσης:

Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με εισήγηση Κασσελάκη

Τασούλας: Μειώνει στο μισό τον μισθό Πολάκη – Τον αποκάλεσε «χυδαίο ζήτουλα προσοχής» (Video)

Επικό άδειασμα του Γεωργιάδη από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, που τελικά συμμετέχει στην αποχή από την συνταγογράφηση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter