Σέρρες: Εκαναν λιτανεία για να… βρέξει – «Κανένας από την κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για το πρόβλημα μας»

Σέρρες: Εκαναν λιτανεία για να… βρέξει – «Κανένας από την κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για το πρόβλημα μας»

Αντιμέτωποι με την παρατεταμένη ξηρασία είναι οι κάτοικοι των Σερρών, ενώ βλέπουν ότι τα αιτήματά τους για να λυθεί το πρόβλημα δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

Έτσι, κάτοικοι και αγρότες πραγματοποίησαν μία ασυνήθιστη τελετή το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην κοινότητα Δραβήσκου του Δήμου Νέας Ζίχνης στις Σέρρες. Όπως μεταδίδει το serres24.gr, μετέβησαν στον ποταμό Αγγίτη μαζί με έναν ιερέα και πραγματοποιήσαν λιτανεία για να… βρέξει.

«Να ξέρετε έχουμε μείνει μόνοι μας δεν ενδιαφέρεται κανένας από την κυβέρνηση για το πρόβλημα μάς έχει εδώ και δέκα μέρες έχω ζητήσει καύσιμα για τις αντλίες και δεν απαντάει κανείς αν είχε εκλογές όλοι οι υποψήφιοι θα ήταν στον κάμπο. Έχω στείλει έγραφα στο υπουργείο στην περιφέρεια στους δήμους σε όλους τους βουλευτές αλλά απόλυτη σιγή. Η Μόνη μας ελπίδα ο Θεός!!!», σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νέας Ζίχνης, Κώστας Νταράκης στο Facebook.

«Εκ μέρος όλων θέλω να ευχαριστήσω τον πάτερ Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου για την τέλεση της λιτανείας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους ακολούθησαν περπατώντας μέσα στον καύσωνα από το χωριό μέχρι τον ποταμό Αγγίτη. Ο προφήτης Ηλίας να πρεσβεύει για ολους μας. Υ.Σ οι τοπικοί άρχοντες δεν εμφανίστηκαν τους δικαιολογώ θα ήταν κουρασμένοι από το χθεσινό πάρτι», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Νέα έρευνα για τα 11 λεπτά της σιωπής – Η έκθεση-παρωδία της ΕΛΑΣ και το αίτημα της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού

Η σφαίρα έξυσε τις πληγές των ΗΠΑ – Η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ οξύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα

Πόσο κανονική είναι η «κανονικότητά» τους;

Γάζα: Επίθεση του Ισραήλ σε αυτοκινητοπομπή βοήθειας του ΟΗΕ καταγγέλλει η UNRWA

Τραμπ, Πούτιν, Κιμ, Ομπάμα και άλλοι στην… επίδειξη μόδας με ΑΙ από τον Ίλον Μασκ (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter