Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει για ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

H Σελίν Ντιόν και η Lady Gaga θα ερμηνεύσουν το «La Vie en Rose» στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στα γαλλικά για να τιμήσουν την Πόλη του Φωτός.

Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν θα είναι η πρώτη από τότε που ακύρωσε την περιοδεία της μετά τη διάγνωση του σπάνιου συνδρόμου Stiff Person Syndrome.

Το TMZ ανέφερε ότι η Ντιόν έκλεισε μια συμφωνία – σοκ  με τους Ολυμπιακούς Αγώνες – η οποία θα την πληρώσει το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα σόου.

Ο συνολικός λογαριασμός της Ντιόν φέρεται να ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια δολάρια, καθώς οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων λέγεται ότι θα καλύψουν έξοδα για ιδιωτικά τζετ, σουίτες ξενοδοχείων, ασφάλεια και επαγγελματίες υγείας για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της υγείας της.

Σε ανάρτησή της στο Instagram που μοιράστηκε στις 24 Ιουλίου, η Σελίν Ντιόν φαίνεται πως επισκέφθηκε το Μουσείο του Λούβρου.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά για να βιώσουμε στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους μας στο Λούβρο» έγραψε.

Διαβάστε επίσης

Ο Καραλής ξεναγεί τους followers στο Ολυμπιακό Χωριό: Η ημέρα των αθλητών και η viral ατάκα για Τεντόγλου (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας για λόγους ασφαλείας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κανονικά στην τελετή έναρξης – Πώς θα μετακινηθεί στο Παρίσι η αποστολή της Εθνικής