ΣΕΓΑΣ: Πανηγυρική επανεκλογή Σακοράφα, «γαλάζιο» Βατερλώ

Mε θριαμβευτική επανεκλογή της Σοφίας Σακοράφα στον προεδρικό θώκο ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στον ΣΕΓΑΣ. Η άλλοτε βουλεύτρια και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό έλαβε το 60% των ψήφων (145) και θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. με 20 συμβούλους, αφού οι αντίπαλοι συνδυασμοί δεν μπόρεσαν να πιάσουν το εκλογικό μέτρο.

Ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης ήταν δεύτερος με 55 ψήφους, ενώ ο δημοσιο0γράφος Γιάννης Νικολάου, που υποστηρίχτηκε διακριτικά από την κυβερνητική πλευρά, ψηφίστηκε από 29 σωματεία. Η Σακοράφα είναι πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ από το 2021.

Ο Κώστας Κεντέρης πρώτευσε στη σταυροδοσία των υποψήφιων συμβούλων με 142, ενώ η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, που τον ακολούθησε με 129 ψήφους, εξελέγη πανηγυρικά στη θέση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Τα σωματεία ενέκριναν τον οικονομικό και ταμειακό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης με 177 θετικές ψήφους και 1 λευκή.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Πήγαν να βοηθήσουν και εγκλωβίστηκαν στις φλόγες – «Τα γνωρίζαμε τα παιδιά, ήταν γειτονάκια μας» (Video)


Ένα email της Καρυστιανού θα προκαλέσει πονοκέφαλο στη φον ντερ Λάιεν και τη Μέτσολα


To εγκληματικό modus operandi στο αμαρτωλό ΑΤ


Άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη στο Documento: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ


Το Ισραήλ βομβάρδισε το κέντρο της Βηρυτού – Ισραηλινά τανκς στα σύνορα με Λίβανο (Photos -Video)


Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Νέο μήνυμα από 112 – «Απομακρυνθείτε προς Λυγιά»