Σεφτέ στις νίκες για Παναιτωλικό, 2-0 τον ουραγό Βόλο

Ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 του Βόλου και ξέφυγε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα οι Βολιώτες παραμένουν ουραγοί και η συνέχεια της Σούπερ Λίγκας1 είναι εξαιρετικά δύσκολη γι’ αυτούς.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 20’ είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Τρουιγέ. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ με τον Λιάβα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80’ ο Μπρούνο Ντουάρτε με κεφαλιά.

Ο Τ. Παπαπέτρου (Αθήνας) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Bοϊλη, Χουάνπι, Γκλάβτσιτς, Γκαρσία, Μπαριέντος, Καλογερόπουλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαλής, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα Τορεχόν , Λιάβας, Πέρες (90’ Νικολάου), Μπαλντασάρα (70’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας), Βοϊλης (78’ Πέδρο Ζοάο), Φρεντ. Ντουάρτε (70’ Σενγκέλια).

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78’ Μπερτόλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (69’ Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέτ (54’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (69’ Ενγκίν), Γκαρσία.