Σε ποιο σημείο του ψυγείου κάνουν… πάρτι τα μικρόβια;

Τα συρτάρια φρούτων και λαχανικών των ψυγείων που έχουμε στα σπίτια μας περιέχουν ακόμα και 785 περισσότερες φορές από το όριο ασφαλείας, μεταξύ των οποίων τα επικίνδυνα μικρόβια όπως το e. coli, η σαλμονέλα και η λιστέρια τα οποία κάνουν πάρτι ανάμεσα στις ντομάτες, τα αγγούρια και τα κεράσια.

Το εύρημα προήλθε από την ανάλυση δειγμάτων από τα συρτάρια 30 frost-free οικιακών ψυγείων, τα οποία κατά μέσον όρο περιείχαν 7.850 αποικίες βακτηρίων ανά τετραγωνικό εκατοστό (cfu/cm2).

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr