Η βαθμολογία σε Europa και Conference League – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία σε Europa και Conference League – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός της χθεσινής βραδιάς για τις ελληνικές ομάδες στη League Phase του Europa League και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη του νίκη στη νέα φάση του Europa League, με τριάρα στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στη Μπράγκα (3-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Το εν λόγω αποτέλεσμα έφερε την ομάδα του Μεντιλίμπαρ στην 15η θέση με 3 βαθμούς και συντελεστή 3 γκολ υπέρ και 2 κατά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μπράγκα 3-0: Έκανε πάρτι με τον αέρα του κυπελλούχου Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και από τη Στεάουα, αν και ήταν καλύτερο, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, αλλά του έλειψε το γκολ (0-1). Πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου βρίσκεται στην 33η θέση της League Phase του Europa League χωρίς βαθμό.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1: Οδυνηρή ήττα για τον Δικέφαλο από τους Ρουμάνους

Δείτε ΕΔΩ τον βαθμολογικό πίνακα στο Europa League

Την ευκαιρία να ξεκινήσει νικηφόρα τη νέα φάση του Conference League έχασε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δεν κράτησαν το προβάδισμα που πήραν νωρίς με τον Μπακασέτα στη Μπάνια Λούκα και είδαν την Μπόρατς να ισοφαρίζει στο β’ ημίχρονο, με το 1-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 19η θέση με 1 βαθμό. 

Διαβάστε επίσης: Μπόρατς – Παναθηναϊκός 1-1: Σκεφτόταν τον… Ολυμπιακό και την πάτησε

Δείτε ΕΔΩ τον βαθμολογικό πίνακα στο Conference League

 

Τι ισχύει με τη League Phase σε Europa και Conference League

Η League Phase και στις δύο διοργανώσεις αποτελείται από 36 ομάδες. Στο τέλος των οκτώ (στο Europa League) και έξι αγωνιστικών (στο Conference League), οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η έως την 8η θέση προκρίνονται αυτόματα στη φάση των «16».

Όσοι τερματίσουν από την 9η μέχρι την 24η θέση θα χρειαστεί να δώσουν δύο ματς νοκ – άουτ για να προκύψουν οι οκτώ ομάδες που θα συμπληρώσουν τη φάση των «16».

Τέλος, οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 25η μέχρι την 36η θέση θα ολοκληρώσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι καθώς από τη φετινή σεζόν δεν υπάρχει «υποβιβασμός» σε κατώτερη διοργάνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter