Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος στα Χανιά – Μαχαιρώθηκε σε συμπλοκές Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος στα Χανιά – Μαχαιρώθηκε σε συμπλοκές Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας νεαρός μετά από συμπλοκή που είχαν οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. 

Ο 19χρονος τραυματίστηκε βαριά, καθώς τον μαχαίρωσαν και το χτύπημα έφτασε μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή. 

Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη και στο Δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρεται ότι στη συμπλοκή συμμετείχαν πέντε άτομα και η κατηγορία που βαραίνει τους δράστες είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Ήδη έχουν γίνει συλλήψεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου:

«Εξιχνιάστηκε άμεσα την Πέμπτη, 11 Μαρτίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter