Σάσα Βεζένκοφ: Το -τυπικό- 48ωρο και το «χρυσό» deal με τον Ολυμπιακό – Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις

Σάσα Βεζένκοφ: Το -τυπικό- 48ωρο και το «χρυσό» deal με τον Ολυμπιακό – Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις

Ολοκληρώνεται και τυπικά η υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ. Ο 29χρονος φόργουορντ μπήκε στη waive list των Τορόντο Ράπτορς, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, εξέλιξη που επιταχύνει το οριστικό κλείσιμο του deal με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν την πιο ηχηρή – μέχρι στιγμής- μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Οι Ράπτορς αποδέσμευσαν τον Βεζένκοφ – Άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής του στον Ολυμπιακό

Ο Βεζένκοφ είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο λιμάνι όπου αγαπήθηκε και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν το 2022-23, όπου αναδείχθηκε MVP της Euroleague και του δόθηκε εν τέλει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA.

Το Τορόντο ανακοίνωσε μεν ότι ο 29χρονος φόργουορντ μένει ελεύθερος ωστόσο για να συμβεί και τυπικά θα πρέπει να περάσουν 48 ώρες στις οποίες -βάσει κανονισμών του ΝΒΑ- οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να προσεγγίσει τον εκάστοτε παίκτη που μπαίνει στη σχετική λίστα. Για την υπόθεση Βεζένκοφ δεν υπάρχει κάποιο… άγχος καθώς έχει καταστεί σαφές ότι επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στον Πειραιά. Έτσι, όταν παρέλθει το 48ωρο, οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να ανακοινώσουν και επίσημα τη μεγάλη επιστροφή.

Επιστρέφοντας στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, ο Βεζένκοφ θα υπογράψει ένα από τα πιο πλουσιοπάροχα συμβόλαια στη Euroleague αλλά και στην ιστορία του Ολυμπιακού, με συνολικές απολαβές που θα αγγίξουν τα 20 εκατ. ευρώ σε βάθος πενταετίας, μαζί με τα μπόνους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter