Σάσα Βεζένκοφ: Τι δήλωσε ο GM των Κινγκς για το μέλλον του παίκτη (Video)

Σάσα Βεζένκοφ: Τι δήλωσε ο GM των Κινγκς για το μέλλον του παίκτη (Video)

Ερώτηση για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ δέχθηκε ο Μόντε Μακ Νερ, General Manager των Σακραμέντο Κινγκς. «Δεν θέλω να συζητήσω τις φήμες», είπε αρχικά ο Μακ Νερ στο πλαίσιο του NBA Draft.

«Είδαμε φέτος πως ο Σάσα όταν παίζει μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ομάδα μας. Προφανώς είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ και ελπίζουμε να βρούμε έναν τρόπο για να συνεχίσει να το κάνει εδώ για μας και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε παιχνίδια».

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Βεζένκοφ εμπλέκεται σε σενάρια τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό, με τους δύο αιώνιους να έχουν εκπεφρασμένο ενδιαφέρον για τον 29χρονο φόργουορντ, εάν βρει φόρμουλα και μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που δεν κυνηγήσει άλλη μία σεζόν στο ΝΒΑ.

Διαβάστε σχετικά: Σάσα Βεζένκοφ: Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στα σενάρια για μυθική πρόταση

Ο Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Σακραμέντο Κινγκς και παρά τις δηλώσεις του Μακ Νερ, η περίπτωση του φιγουράρει στα σενάρια ανταλλαγών σε άλλη ομάδα του NBA.

Στην πρώτη του σεζόν στο NBA, ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και του Άρη είχε 5,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 12,2 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο με τους Κινγκς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter