Σάσα Βεζένκοφ: Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στα σενάρια για μυθική πρόταση

Σάσα Βεζένκοφ: Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στα σενάρια για μυθική πρόταση

Η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και το μέλλον της καριέρας του αποτελεί ένα από τα «καυτά» θέματα συζήτησης στον μπασκετικό κόσμο.

Ο 28χρονος φόργουορντ των Κινγκς εμφανίζεται να εξετάζει τις επιλογές του, όσον αφορά την απόπειρα να βρει χρόνο συμμετοχής στο NBA μακριά από το Σακραμέντο, την ώρα που το όνομά του έχει «εμπλακεί» σε δημοσιεύματα και σενάρια για ομάδες της Euroleague -φυσικά μεταξύ αυτών του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού– σε περίπτωση επιστρέψει στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Δημοσίευμα που ήθελε τον Παναθηναϊκό να έχει προσφέρει στον Βεζένκοφ το μυθικό ποσό των 17 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, οδήγησε σε αντίδραση από το «πράσινο» στρατόπεδο. Κύκλοι των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας σχολίασαν «απλά γελάμε», όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν για την περίπτωση του 28χρονου φόργουορντ, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα περί μυθικής πρότασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λορέντζο Μπράουν από τη Μακάμπι (απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις), ενώ στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχει και η απόκτηση ενός σέντερ στη θέση του Μπαλτσερόφσκι.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός Προολυμπιακού ο Κώστας Σλούκας – Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Γιάννης Αλαφούζος: «Θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League»

Εφιαλτική νύχτα για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο – Θύμα άγριας επίθεσης από ληστές μέσα στο σπίτι του

Μάριος Ηλιόπουλος: «Levantate Matias» – Το μήνυμα στα ισπανικά προς τον Αλμέιδα που έγινε viral (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter