Σάμροκ-ΠΑΟΚ 0-2: Με άνεση στη League Phase του Europa League

Σάμροκ-ΠΑΟΚ 0-2: Με άνεση στη League Phase του Europa League
EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ÓÁÌÑÏÊ ÑÏÂÅÑÓ - ÐÁÏÊ

Ο ΠΑΟΚ μετά το εμφατικό 4-0 στο πρώτο ματς στη Τούμπα, νίκησε και στην Ιρλανδία τη Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 και προκρίθηκε άνετα στη League Phase του Europa League, οπότε θα είναι παρών στην κλήρωση (30/8, 14.00) της διοργάνωσης, παρέα με τον Ολυμπιακό (και οι δυο θα βρίσκονται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας).

Οπως ήταν φυσικό ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες με τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Οζντόεφ.
Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 64′ με σουτ του Οζντόεφ μετά από χαμένο τετ α τετ του Ζίφκοβιτς. Και 10 λεπτά μετά, από έξοχη μπαλιά του Σβαμπ ο Ντεσπόντοφ από πλάγια θέση έκανε και το 0-2.

Ο “δικέφαλος” είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με τους Τάισον, Τσάλοφ και Ντεσπόντοφ αλλά το 0-2 έμεινε ως το τέλος.

Ο Λιθουανός Ρούμσας “κιτρίνισε” τους Τόουελ, Μιχαηλίδη.

ΣΑΜΡΟΚ: Πόλς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (65′ Γκρέις), Τόουελ, ΜακΈνεφ, Ο’ Νέιλ (65′ Νούναν), Ο’ Σάλιβαν, Μπερνς (65′ Ντίλον Μπάιρν (65′ Φαρούτζα), ΜακΝάλτι (65′ Μπουρκ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76′ Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (71′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (71′ Τάισον), Ζίβκοβιτς (71′ Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (71′ Τσάλοφ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter