Σαμποτάζ Μητσοτάκη – Τασούλα στην εκδήλωση Σαμαρά – Καραμανλή

Σαμποτάζ Μητσοτάκη – Τασούλα στην εκδήλωση Σαμαρά – Καραμανλή

Αναβρασμός επικρατεί στο Μαξίμου καθώς, η κοινή εμφάνιση των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση την ερχόμενη Δευτέρα, θα κλιμακώσει την αμφισβήτηση προς τις πολιτικές που ακολουθεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε αυτό το πλαίσιο με πρόφαση τη συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων το προεδρείο της Βουλής επικαλείται στενά χρονικά περιθώρια και εισάγει- κάτι που δεν συνηθίζεται- τη Δευτέρα, συζήτηση σημαντικού νομοσχεδίου, το οποίο αφορά την υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση μεγάλων επιχειρήσεων, γεγονός που κρίνεται από την αντιπολίτευση ως κερκόπορτα για την οριζόντια ασφάλιση της ιδιωτικής περιουσίας εν γένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ο σκοπός είναι η όσο το δυνατόν μικρότερη συμμετοχή γαλάζιων βουλευτών στην εκδήλωση των δύο πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν περιπτώσεις κοινοβουλευτικών στελεχών που ενώ είχαν την πρόθεση να παραβρεθούν, τελικά δεν θα μπορέσουν λόγω της υποχρέωσης να βρίσκονται στην Ολομέλεια. Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι οι μεθοδεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου από κοινού με τον Κώστα Τασούλα θα λειτουργήσουν αντίστροφα, αυξάνοντας την προσέλευση στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στην εκδήλωση της Δευτέρας. Αντ’ αυτού θα πάει ο Παύλος Μαρινάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter