Champions League: Υπεύθυνοι VAR συνελήφθησαν μεθυσμένοι – Είχαν κλέψει… πινακίδα

Champions League: Υπεύθυνοι VAR συνελήφθησαν μεθυσμένοι – Είχαν κλέψει… πινακίδα

Αποβλήθηκαν οι δύο υπεύθυνοι του VAR στην αναμέτρηση Ντιναμό ΚιέβουΡέιντζερς για τα προκριματικά του Champions League. Ο λόγος;

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, οι διαιτητές Μπαρτόζ Φρανκόφσκι και Τόμας Μούσιαλ, που είχαν οριστεί υπεύθυνοι για το Video Assistant Referee, εθεάθησαν να κυκλοφορούν μεθυσμένοι τα ξημερώματα στην πόλη Λούμπλιν της Πολωνίας, όπου διεξάγονται τα ματς της ουκρανικής ομάδας. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να κρατούν στα χέρια τους μία… πινακίδα σήμανσης!

«Στις 1:40 π.μ. της Τρίτης ελήφθη καταγγελία για τρεις άνδρες που κυκλοφορούσαν έχοντας μαζί τους ένα σήμα τροχαίας. Εστάλησαν αστυνομικοί στο σημείο. Οι τρεις ήταν μεθυσμένοι και είχαν στο αίμα τους πάνω από 1,5ml αλκοόλ», αναφέρει το TVP Sport επικαλούμενο τον υπεύθυνο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Οι πολωνικές Αρχές ενημέρωσαν την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας και άμεσα ξεκίνησε έρευνα για τους δύο διαιτητές. «Η Ομοσπονδία Διαιτητών της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα προβεί σε λεπτομερή ανάλυση της κατάστασης σε σχέση με καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά δύο διαιτητών της Ekstraklasa που έπρεπε να δουλέψουν κατά τη διάρκεια του προκριματικού αγώνα του Champions League μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Ρέιντζερς», σημειώθηκε στην ανακοίνωση.

Η UEFA αντικατέστησε τους δύο υπεύθυνους VAR με τους Τόμας Κβιατκόφσκι και Πάβε Μάλεκ. Το ματς της Ντιναμό με τη Ρέιντζερς έληξε 1-1.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter