«Σάλος» με τη χήρα του Σινουάρ – Στο τούνελ με τσάντα 32.000 δολαρίων, πριν την επίθεση στο Ισραήλ

«Σάλος» με τη χήρα του Σινουάρ – Στο τούνελ με τσάντα 32.000 δολαρίων, πριν την επίθεση στο Ισραήλ

Η σύζυγος του Γιαχία Σινουάρ κρατούσε τσάντα Birkin αξίας 32.000 δολαρίων στα πλάνα απόδρασης της 6ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ.

Η τσάντα που κρατούσε η σύζυγος του (νεκρού, πλέον) ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ στα δημοσιευμένα πλάνα της οικογένειας φέρεται να ήταν μια Birkin αξίας 32.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των IDF στα αραβικά, αντισυνταγματάρχη Avichay Adraee.

«Την ώρα που οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν χρήματα για φαγητό, βλέπουμε πολλά παραδείγματα της ιδιαίτερης αγάπης του Γιαχία Σινουάρ και της συζύγου του για το χρήμα», έγραψε ο εκπρόσωπος των IDF στα αραβικά.

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτηση με ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τη σύζυγό του να κρατάει κάτι που φαίνεται να είναι μια τσάντα Birkin.

«Μήπως η σύζυγος του Σινουάρ μπήκε μαζί του στο τούνελ στις 6 Οκτωβρίου κρατώντας μια τσάντα Birkin που εκτιμάται ότι κοστίζει περίπου 32.000 δολάρια;»! έγραψε χαρακτηριστικά.

 


 

Διαβάστε επίσης 

Μαγική εικόνα για επενδύσεις, κατανάλωση και εξαγωγές – Fake news και επιλεκτική παρουσίαση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Διέρρευσαν τα σχέδια του Ισραήλ σχετικά με τις προετοιμασίες για την επίθεση στο Ιράν

Γιαχία Σινουάρ: Πώς μια τυχαία συνάντηση έφερε τον επικεφαλής της Χαμάς στο διάβα του IDF μετά από ανθρωποκυνηγητό ενός έτους

Ισραήλ: Επίθεση στο σπίτι του Νετανιάχου – Ορατές οι ζημιές στην κατοικία του (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter