Σαλαμίνα: Σοκάρει η 20χρονη που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού – «Σκέφτηκα οτι θα με πνίξει, με ειρωνεύτηκαν οι αστυνομικοί» (Video)

Σαλαμίνα: Σοκάρει η 20χρονη που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού – «Σκέφτηκα οτι θα με πνίξει, με ειρωνεύτηκαν οι αστυνομικοί» (Video)

Η 20χρονη κοπέλα από την Σαλαμίνα περιγράφει τις φρικτές στιγμές που βίωσε στα χέρια του επίδοξου βιαστή της, ο οποίος προφυλακίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι.

Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου», ξεκίνησε να περιγράφει η 20χρονη, δείχνοντας τον τρόμο που ένιωσε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον επίδοξο δράστη.

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ», συνέχισε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς το φίλο της, ο οποίος έφτασε εγκαίρως για να την απομακρύνει από τον κίνδυνο.

Η νεαρή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καθυστέρηση της αστυνομίας, λέγοντας: «Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι “τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο δράστης ήταν γνωστός στις Αρχές: «Δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτόν. Αλλά όταν το άκουσα έπαθα σοκ κι απορώ γιατί ήταν ακόμα έξω. Δεν αντιλήφθηκα να είναι μέσα στο λεωφορείο, απλά τον είδα να κατεβαίνει μαζί μου τα σκαλιά. Εκείνη την ημέρα η παραλία ήταν τελείως άδεια».

«Μου είπε ότι αν δεν κάτσω να με βιάσει, θα βγάλει το μαχαίρι που έχει στην τσέπη του. Δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτόν. Αλλά όταν το άκουσα έπαθα σοκ κι απορώ γιατί ήταν ακόμα έξω. Δεν αντιλήφθηκα να είναι μέσα στο λεωφορείο, απλά τον είδα να κατεβαίνει μαζί μου τα σκαλιά. Εκείνη την ημέρα η παραλία ήταν τελείως άδεια».

Προφυλακιστέος ο 35χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη κοπέλα στη Σαλαμίνα, μετά την απολογία του στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται ότι θα καταθέσει μήνυσει τον άνθρωπο που φέρεται να τον σταμάτησε και να έσωσε την κοπέλα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές στο παρελθόν, για διάφορα αδικήματα, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι τρεις από τις φορές που συνελήφθη ήταν για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με το Mega, ο 35χρονος ανέφερε ότι είδε μια κοπέλα που του έμοιαζε με μία πρώην του. Μάλιστα, όπως είπε παρακολουθούσε επί 2 ώρες την 20χρονη.

Στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι την πλησίασε και της μίλησε, αλλά δεν παραδέχθηκε ότι την ακούμπησε και ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

Διαβάστε επίσης

«Τι απέγινε η ανθρωπιά μας;» – Αξιωματούχος του ΟΗΕ μιλά για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα

Κάμαλα Χάρις για επιθέσεις Τραμπ: «Τα ίδια και τα ίδια» – Τι είπε για το Ισραήλ και την οικονομία (Videos)

Επί ξυρού ακμής η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαρκή εγρήγορση οι «87» – Τι σκέφτονται Φάμελλος και Πολάκης

Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες την Παρασκευή – Πού αναμένονται ισχυρά φαινόμενα (LIVE)

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρώπη: Οι πιθανοί αντίπαλοι σε Europa και Conference League

ΕΣΥ: Κίνητρα κατόπιν εορτής για νησιά και ακριτικές περιοχές

Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση

Μπόµπα, Zorba και moussaka

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter