Σαλαμίνα: Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ο 35χρονος – «Η 20χρονη φοβάται να βγει από το σπίτι της» (Video)

Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη της απόπειρας βιασμού 20χρονης λουόμενης στο Αιντειο Σαλαμίνας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο κοπέλες και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας, για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση.

«Πέρσι με ενόχλησε και εμένα. Καθόμουν στη στάση και περίμενα το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι μου. Ξεκίνησε να μου μιλάει στην αρχή, μετά ήρθε και έκατσε δίπλα μου στο λεωφορείο κι όταν άλλαξα θέση, ήρθε πάλι δίπλα μου. Κατέβηκα πριν από το σπίτι μου, γιατί φοβήθηκα ότι θα με ακολουθήσει, όπως και έγινε. Όταν με είδε να μπαίνω σ’ ένα βενζινάδικο και να μιλάω με κόσμο, έφυγε», αναφέρει μία γυναίκα.

Σύμφωνα με το Mega, Ο 35χρονος, έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές, κι έχει εκτίσει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις σε σπίτια.

«Η 20χρονη φοβάται να βγει από το σπίτι της»

O Aχιλλέας Γκιγκίλας, ο φίλος της 20χρονης που της πρόσφερε βοήθεια και την έσωσε από τον επίδοξο βιαστή μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με την κατάσταση της κοπέλας.

«Το κορίτσι φοβάται να βγει από το σπίτι. Την παρακολουθεί ψυχολόγος, νομίζω της Αστυνομίας. Δεν κοιμάται το βράδυ, κλαίει και είναι σαν να τον βλέπει ( τον δράστη) συνέχεια μπροστά της».

Στην συνέχεια ο κ. Γκιγκίλας αναφερόμενος στα σχόλια που έχουν γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι χτύπησε τον δράστη θέλησε να τοποθετηθεί ο ίδιος λέγοντας: «Εκτός ότι το έκανα πάνω στην θολούρα μου, είναι αναμενόμενο, ο καθένας θα το έκανε».

Διαβάστε σχετικά

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού – Δικαίωση Πολάκη

Η πρώτη αντίδραση Πολάκη για διαγραφή Λινού

Βουλή: Διεγράφη η Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

Κασσελάκης: Αναζητούμε όλη μέρα τη Λινού και δεν απαντά – Είχα ενημερώσει τον Φάμελλο ένα μήνα πριν (Video)

Λινού: «Δεν παραιτούμαι από βουλευτής – Αυτόκλητος δικαστής ο Κασσελάκης»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Λινού: «Δεν έδωσε τις διευκρινίσεις που της ζητήθηκαν – Η έδρα ανήκει στο κόμμα»

 

Ετικέτες