Σαλαμίνα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της – Είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού με προφίλ «ανθρώπου της εκκλησίας»

Σαλαμίνα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της – Είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού με προφίλ «ανθρώπου της εκκλησίας»
AP Photo/Alvaro Barrientos

Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού συνελήφθη από την Ναυτονομία το βράδυ της Δευτέρας κατόπιν καταγγελίας στην Αστυνομία πως κακοποίησε την σύζυγό του. Σύμφωνα με το salaminapress η γυναίκα χτυπήθηκε βράδυ αλλά περίμενε να περάσει η νύχτα και μόλις αυτός πήγε στην υπηρεσία εκείνη  πήγε στην Αστυνομία και τον κατήγγειλε στις αρχές. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως αυτό το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο για τη γυναίκα που διαμένει στο κέντρο της Κούλουρης. Σημειώνεται ότι η οικογένεια είναι πολύτεκνη.

Ο αξιωματικός συνελήφθη εν ώρα υπηρεσίας, πέρασε τη διαδικασία του αυτοφώρου και αφού ορίστηκε δικάσιμος τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο νησί του Αργοσαρωνικού, αφού όπως αναφέρεται στον τοπικό ιστότοπο: «Πολλοί έχουν πέσει από τα σύννεφα αφού το προφίλ του συζύγου είναι παραπέμπει σε «ένα φιλήσυχο άνθρωπο της εκκλησίας».

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κατά Άδωνη: «Με απειλές και βία μόνο επιπλοκές θα πρέπει να αναμένετε»


Τι συμβαίνει με το Facebook; Κατέβασε ρεπορτάζ των δηλώσεων Μητσοτάκη για τα κενά άμυνας


Βολεύτηκαν με το «Βόρεια Μακεδονία» οι Νεοδημοκράτες!


Επικοινωνιακό «δομικό ανασχηματισμό» Γενικών Γραμματέων ετοιμάζει ο Μητσοτάκης


Κύρτσος: «Βουλιμικός μητσοτακισμός» η κερδοσκοπία στην ενέργεια


Τζο Μπάιντεν: Κλιμακώνονται οι πιέσεις να παραιτηθεί – Η χαριστική βολή και το «τεστ αντοχής»


Politico: Πρόκειται για το τέλος της Λεπέν;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter