Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: «Τσάκωσαν» τον υπουργό Υγείας να φιλά την σύμβουλό του (Photos)

Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: «Τσάκωσαν» τον υπουργό Υγείας να φιλά την σύμβουλό του (Photos)

Ένα νέο σκάνδαλο, αυτή τη φορά ερωτικό, έρχεται να ταράξει την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον.

Πρωταγωνιστής είναι ο Βρετανός υπουργός Υγείας, ο οποίος «πιάστηκε» να αγκαλιάζεται και να φιλιέται – καθόλου φιλικά – με τη στενή συνεργάτιδα και σύμβουλό του, Τζίνα Κολαντάντζελο, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα The Sun, ενώ είναι παντρεμένος τα τελευταία 15 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η κάμερα «έπιασε» τον 42χρονο Ματ Χάνκοκ με την 43χρονη εύπορη λομπίστρια Κολαντάντζελο, που προσλήφθηκε πέρσι κι εν μέσω πανδημίας από τον υπουργό Υγείας, να βρίσκονται σε στενό τετ-α-τετ, στο βουλευτικό γραφείο του, δίπλα στο βρετανικό κοινοβούλιο, στις 6 Μαΐου. Μάλιστα, πριν ο Χάνκοκ αγκαλιάσει τη βοηθό του, τσεκάρει τον διάδρομο έξω από το γραφείο για να σιγουρευτεί πως… δεν θα τον δουν αδιάκριτα μάτια.

Οι ανώνυμοι πληροφοριοδότες, που κυκλοφόρησαν τη φωτογραφία, παραδέχτηκαν στη Sun πως «ήταν σοκαριστικό το γεγονός της εξωσυζυγικής σχέσης του Χάνκοκ, εν μέσω πανδημίας, με μια σύμβουλό του, για την πρόσληψη της οποίας δαπανήθηκε δημόσιο χρήμα». Ίδιες πηγές προσθέτουν, πάντως, πως το παράνομο ζευγαράκι έχει εντοπιστεί κι άλλες φορές σε στενές επαφές. «Προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, αλλά όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα σε ένα κτήριο σαν και αυτό».

«Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για προσωπικά ζητήματα» είπε χθες το βράδυ φίλος του Βρετανού υπουργού Υγείας.

Ποια είναι η Τζίνα Κολαντάντζελο

Η Τζίνα Κολαντάντζελο είναι διευθύντρια επικοινωνίας σε κατάστημα μόδας που ίδρυσε ο σύζυγός της, Όλιβερ Τρες και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, είναι διευθύντρια και βασική μέτοχος σε εταιρεία lobbying. Ο Χάνκοκ την προσέλαβε κρυφά τον περσινό Μάρτιο στο γραφείο του με εξάμηνο συμβόλαιο και χωρίς να προβλέπεται μισθός για εκείνη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον συνόδευε σε αρκετές δημόσιες παρουσίες του, ενώ «τη συμβουλευόταν για τα πάντα».

Τον Σεπτέμβριο την προσέλαβε σαν μη εκτελεστική διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας, με τον μισθό της να εκτιμάται σε 15.000 λίρες.

Το παράνομο ζευγάρι είχε συναντηθεί για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ωστόσο στη συνέχεια ο Χάνκοκ παντρεύτηκε με τη Μάρθα Χόιερ Μίλαρ το 2006.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter