«Ρουσφέτι» Λιβάνιου ακόμα δεν ανέλαβε υπουργός: Φωτογραφική θέση για γαλάζια απόφοιτη της ΕΣΔΔΑ; (Έγγραφο)

«Ρουσφέτι» Λιβάνιου ακόμα δεν ανέλαβε υπουργός: Φωτογραφική θέση για γαλάζια απόφοιτη της ΕΣΔΔΑ; (Έγγραφο)

Ψιθύρους και κακεντρεχή σχόλια έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) η «φωτογραφική» θέση -όπως την περιγράφουν γνωρίζοντες στο documentonews.gr- που άνοιξε για «γαλάζια» απόφοιτη του τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής της ΕΣΔΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με υπογραφή Θοδωρή Λιβάνιου.

Ακόμα δεν ανέλαβε καλά – καλά καθήκοντα ο Θ. Λιβάνιος και ξεκίνησε το πελατειακό γαϊτανάκι; Ο υπουργός Εσωτερικών σε Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ αρ. φύλλου 3471), η οποία έχει θέμα την τροποποίηση του «καθορισμού υπηρεσιών διάθεσης των αποφοίτων της ΚΘ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ)», θέσπισε -μετά από έγγραφο αίτημα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις 13 Ιουνίου- θέση για απόφοιτο της ΕΣΔΔΑ στην Περιφέρεια που διοικεί ο Δημήτρης Πτωχός.

Ως εκ τούτου, οι θέσεις αποφοίτων προς διορισμό από το τμήμα Ψηφιακής Πολιτικής της ΕΣΔΔΑ από 15 έγιναν 16. Οι κακές γλώσσες λένε πως η θέση προορίζεται για «γαλάζια» απόφοιτη με αναφορές από την Πελοπόννησο και δικτύωση στην κυβέρνηση που φτάνει έως το Μέγαρο Μαξίμου.

Εν προκειμένω, το κρίσιμο ερώτημα είναι για ποιον λόγο και με ποια κριτήρια συντελέστηκε η εν λόγω πρωτοφανής (για Περιφέρεια) απόφαση του υπουργού Εσωτερικών. Επιπλέον, ποιες ανάγκες ήθελε να καλύψει η Περιφέρεια μέσω του συγκεκριμένου διορισμού;

Το ΦΕΚ:

FEK-2024-Tefxos B-03471-downloaded -18_06_2024 by Website Documento on Scribd

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Ανησυχία για την «λευκή απεργία» γαλάζιων βουλευτών – Ο ρόλος του Γιώργου Μυλωνάκη

Ινστιτούτο Τσίπρα – Δημοσκόπηση: «Το 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέλουν ενιαίο σχήμα»

Παύλος Σαράκης: Διεγράφη από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter