Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η ανάκριση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας – Καταθέτει ο πρώτος μάρτυρας

Το κατώφλι της 35ης ανακρίτριας Ευγενίας Τζωρτζάτου θα περάσει ως μάρτυρας σήμερα ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης καθώς ξεκινά σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου η ανακριτική διαδικασία για την Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο κ. Ευτυχιάδης είχε κληθεί από τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρια προκειμένου να κάνει ιστολογική επανεκτιμήση για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας με τα ευρήματά του να συνετέλεσαν σημαντικά προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ποινική δίωξη.

Σε σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή, για τους θανάτους και της Ίριδας και της Μαλένας.

Οι καταθέσεις των επόμενων μαρτύρων θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ η κατηγορουμένη αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να κληθεί σε απολογία και για αυτές τις πράξεις.

Η έναρξη των καταθέσεων ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας έρχεται λίγο μετά την αλλαγή συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει την 33χρονη κατηγορούμενη, διαδεχόμενος τον Όθωνα Παπαδόπουλο.