Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε η δεύτερη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο των δύο κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας. Στην συνέχεια η δίκη διακόπηκε για τις 15 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η δίκη διεκόπη και πήρε άλλη ημερομηνία εκδίκασης εφόσον ο συνήγορος της Ρούλα Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας παρίστατο σε άλλες υποθέσεις, όπως εκείνη που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται και πάλι η μητέρα της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών απέρριψε το αίτημα αναβολής που κατέθεσε Μάνος Δασκαλάκης. Ο πρώην άντρας της κατηγορούμενης ζήτησε αναβολή ώστε να ορίσει το δικαστήριο δικηγόρους για την υποστήριξη των κατηγοριών σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το αίτημά του, που βασίστηκε σε οικονομική δυσχέρεια του ίδιου, δεν ελήφθη υπόψη από το δικαστήριο και απορρίφθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος της μεγάλης κόρης της οικογένειας, Τζωρτζίνας, είχε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τα αίτια που οδήγησαν στους τραγικούς θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: Παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας; Τι δήλωσε μετά από… διαβουλεύσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter