Ρωσία: Νεκρός στην Ισπανία ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Novatec και η οικογένειά του

Ρωσία: Νεκρός στην Ισπανία ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Novatec και η οικογένειά του

Νεκροί βρέθηκαν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου Novatec, Σεργκέι Προτοσένια, η σύζυγός του Νατάλια και η 18χρονη κόρη τους στην Ισπανία όπου έφθασαν για τις γιορτές του Πάσχα σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Telecinco.

Η δολοφονία τους έλαβε χώρα στην επαρχία Χιρόν.

Τα κορμιά των δύο γυναικών, της μητέρας και της κόρης έφεραν εκδορές και τραύματα από μαχαίρι ενώ εκείνο του πατέρα εντοπίστηκε στο κήπο του σπιτιού κρεμασμένο. Πλησίον του εντοπίστηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι, εργαλεία εγκλήματος τα οποία έφεραν ίχνη αίματος.

Η οικογένεια είχε ως τόπο διαμονής της την Γαλλία. Ανταποκριτής του πρακτορείου TASS ήρθε σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές της Καταλονίας, οι οποίες του επιβεβαίωσαν μεν την πληροφορία θανάτου μιας τριμελούς οικογένειας, ενός άνδρα και δύο γυναικών.

Δεν προχώρησαν όμως στην αποκάλυψη των στοιχείων και την ταυτοποίησή τους.

Οι ανακριτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να σκότωσε την σύζυγό και την κόρη του και εν συνεχεία να έθεσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του.

Σημειώνεται πως πρόσφατα ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στην ρωσική πρωτεύουσα, την Μόσχα, όταν πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank Βλαντισλάβ Αβάγεφ, η σύζυγος του και η 13χρονη κόρη του εντοπίστηκαν νεκροί. Και τα τρία σώματα έφεραν τραύματα προερχόμενα από πυροβόλο όπλο.
Και σε αυτή την περίπτωση η αστυνομία ισχυρίστηκε πως εο Αβάγεφ δολοφόνησε την σύζυγό και την ανήλικη κόρη τους και εν συνεχεία έθεσε τέλος στην ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ / Φωτογραφία: Facebook

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter