Ρωσία: Μαθητής οπλισμένος με σφυρί σκόρπισε τον τρόμο σε σχολείο – Τέσσερις τραυματίες

Ρωσία: Μαθητής οπλισμένος με σφυρί σκόρπισε τον τρόμο σε σχολείο – Τέσσερις τραυματίες

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν τη Δευτέρα σε σχολείο στο Τσέλιαμπινσκ στη Ρωσία από την επίθεση που εξαπέλυσε με σφυρί ένας μαθητής.

«Το σχολείο 68 στο Τσέλιαμπινσκ τέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», έγραψε στο Telegram ο περιφερειακός κυβερνήτης Αλεξέι Τέκσλερ. Οπλισμένος με σφυρί «ένας μαθητής επιτέθηκε σε άλλους μαθητές και δασκάλους», προτού συλληφθεί, είπε.

Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο κορίτσια και ένα 13χρονο αγόρι και μια δασκάλα, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, ο 13χρονος δράστης έφερε επίσης ένα μαχαίρι και ένα όπλο.

Έρευνα για «σχεδιασμό ανθρωποκτονίας» και «αμέλεια» έχει ξεκινήσει, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή, η οποία είναι αρμόδια για τις μεγάλες έρευνες στη χώρα.

«Τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα: πώς μπόρεσε ένας μαθητής να μπει στο σχολείο με σφυρί, γιατί δεν αντέδρασαν οι φύλακες;», διερωτήθηκε ο Αλεξέι Τέκσλερ ανακοινώνοντας ότι διέταξε τη διενέργεια ελέγχων για το επίπεδο ασφαλείας σε όλα τα σχολεία της περιοχής.

Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι ακόμη σαφή.

Διαβάστε επίσης

Γκλέτσος: Με τα χίλια θα αναγνώριζα τον Πολάκη ως πρόεδρο (Video)

Στο φως το κόλπο με τα πλαστά ποινικά μητρώα

Ντίνος Καρύδης: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

CNN: Το προφίλ του 58χρονου υπόπτου για την απόπειρα κατά Τραμπ – Οι αναρτήσεις στα social media για την Ουκρανία και η δωρεά

Οι 70 μέρες που αλλάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

FBI: Έρευνα για νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ – Συνελήφθη ένας ύποπτος στη Φλόριντα

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό και τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter