Ρωσία: Και δεύτερη γέφυρα υποστηρίζουν ότι έπληξαν στο Κουρσκ οι Ουκρανοί (Video)

Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, για να δημιουργήσουν προβλήματα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Μόσχας στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

«Άλλη μια γέφυρα λιγότερη. Η Πολεμική Αεροπορία εξακολουθεί να πλήττει τις δυνατότητες επιμελητείας του εχθρού με αεροπορικά πλήγματα ακριβείας», δήλωσε ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Μίκολα Ολεστσούκ δημοσιοποιώντας στο Telegram βίντεο από την επίθεση.

H πρώτη καταστροφή γέφυρας διαφυγής των Ρώσων από το Κουρσκ

Οι ουκρανικές δυνάμεις κατέστρεψαν πριν από λίγες ημέρες και μια άλλη γέφυρα στον ποταμό Σέιμ στην περιφέρεια Κούρσκ της Ρωσίας, εμποδίζοντας τις εκκενώσεις πληθυσμών δια ξηράς, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ρωσίας TASS επικαλούμενο τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Η Ουκρανία λέει ότι ελέγχει 82 οικισμούς σε μια έκταση 1.150 τετραγωνικών χιλιομέτρων μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στις 6 Αυγούστου.

Ουκρανοί αξιωματούχοι λένε ότι εκατοντάδες Ρώσοι στρατιώτες έχουν αιχμαλωτιστεί το τελευταίο δεκαήμερο και ελπίζουν ότι θα επιταχυνθεί η ανταλλαγή τους με Ουκρανούς που κρατούνται από τις ρωσικές αρχές.

Διαβάστε επίσης

Θα φάμε και πάλι… ακρίβεια με το τσουβάλι – Νέες ανατιμήσεις αναμένονται από Σεπτέμβριο

Ασφυξία από φόρους και πληθωρισμό της απληστίας

Γάζα: Στο Τελ Αβίβ σπεύδει ο Μπλίνκεν, με τη συμφωνία εκεχειρίας να είναι ακόμα μακριά

Τουρκία: Mαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Σμύρνη – Ζημιές σε κτίρια, δεκάδες τραυματίες (Videos)

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΣΥ: Ο Γεωργιάδης να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί