Ρωσία: Η μυστηριώδης φαγούρα του Πούτιν, μια μέρα μετά τη διαβεβαίωση από το Κρεμλίνο πως «είναι καλά στην υγεία του»

Ρωσία: Η μυστηριώδης φαγούρα του Πούτιν, μια μέρα μετά τη διαβεβαίωση από το Κρεμλίνο πως «είναι καλά στην υγεία του»

Μία ημέρα αφότου το Κρεμλίνο διαβεβαίωσε τους Ρώσους ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι υγιής παρά τις πολλαπλές εξετάσεις που έκανε σε νοσοκομείο, εθεάθη να ξύνει επανειλημμένα το πρόσωπό του σε ένα ταξίδι έξω από τη Μόσχα.

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει την «καλή» υγεία του, μπήκε μέσα στο πλήθος στην πόλη Ούφα, γεγονός που είδε τον νευρικό σωματοφύλακά του να τον κρατάει μακριά από τους Ρώσους που προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον 72χρονο.

Αλλά πλάνα από τη συνάντηση του Πούτιν με αθλητικούς αξιωματούχους στην Ούφα τον έδειχναν να τρίβει και να ξύνει το πρόσωπό του και το πίσω μέρος του λαιμού του.

Η στιγμή της «συνάντησης με τον λαό» ήρθε μετά από την επιμονή του Κρεμλίνου ότι δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο με την υγεία του Πούτιν, μετά την αποκάλυψη ότι ο Ρώσος πρόεδρος κάνει «τακτικές εξετάσεις» σε κορυφαίο νοσοκομείο της Μόσχας.

Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν αργότερα ότι δεν είχε «κανένα πρόβλημα υγείας» και ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι οι εξετάσεις στο νοσοκομείο ήταν «ρουτίνας».

Ο λόγος για τη μυστηριώδη φαγούρα δεν ήταν ξεκάθαρος. Η υγεία του Πούτιν αποτελεί αντικείμενο έντονης φημολογίας εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς έχει εντοπιστεί να βήχει ασταμάτητα και να κάνει φαινομενικά ακούσιες σπασμωδικές κινήσεις με τα χέρια και τα πόδια του.

Διαβάστε επίσης

Χαμάς: Ο αδελφός, ο… σκληροπυρηνικός και αυτός που «θα ήθελαν οι ΗΠΑ» – Οι πιθανοί διάδοχοι του Γιαχία Σινουάρ

Πού πάνε τα λεφτά των μετόχων της Eurobank κύριε Καραβία;

Επιχείρηση διαγραφής της δημοσιογραφίας – «Τείχος» για την ελευθεροτυπία, μετά το αδιανόητο αίτημα του Αριστείδη Φλώρου της Energa

Νέα δημοσιεύματα για Τσίπρα-Βενιζέλο: Το δείπνο με οργανωτή τον Μαραντζίδη

Ποιο κράτος δικαίου;

Νοσοκομεία: Πανελλαδική 24ωρη απεργία – Τι απαιτούν οι γιατροί για τη Δημόσια Υγεία

Ολιστική σύγκρουση Καραμανλή – Σαμαρά με Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter