Ρόμα – Ολυμπιακός 1-1: Κερδίζει Βέλντε και μικρούς

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός σήμερα στο φιλικό με τη Ρόμα (1-1) στο Ριέτι.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος. Με ένταση στο παιχνίδι του και ασφυκτικό πρέσινγκ, έκλεψε μπάλες και δεν άφηνε τη Ρόμα να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ιταλοί χωρις φάσεις άνοιξαν το σκορ στο 17′ με πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ορτέγκα στον Έιμπραχαμ. Τονπέναλτι εκτέλεσε ο Πελεγκρίνι, ο Τζολάκης απέκρουσε αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει αρκετά τη πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και με τον ίδιο τρόπο. Στο 22′ ο Τσελίκ ανέτρεψε τον εντυπωσιακό Βέλντε και το πέναλτι που καταλογίστηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Ροντινέι κάνιντας το 1-1.

Στο β’ μέρος οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν στο ξεκίνημα, τρεις φορές με σουτ των Κωστούλα, Μπακούλα και Μπιέλ, ενώ ο Τζολάκης έσωσε σουτ του Μποβέ.

Στο 75′ από σέντρα του Μπιέλ ο Βέλντε έκανε τη κεφαλιά- ψαράκι και η μπάλα με τη βοήθεια του Σβίλαρ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Ρόμα.

ΡΟΜΑ: Σβίλαρ, Τσελίκ (46’Σμόλινγκ), Μαντσίνι (46′ Σανκαρέ), Εντικά (69′ Κουμπούλα), Ανχελίνιο (82′ Νταλ), Κριστάντε (46′ Μποβέ), Λεφέ (82′ Γκρατσιάνι), Πελεγκρίνι (Ελ Σαραουί), Σουλέ (69′ Πιζίλι) Έιμπραχαμ (46′ Ντόβμπνικ), Ζαλέφσκι (46′ Ντιμπάλα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα (74′ Ρέτσος), Ντόη, Μπακούλας (88′ Μουζακίτης), Τσικίνιο, Μπιέλ, Βέλντε, Κωστούλας.

Διαβάστε επίσης

ΕΥΠειθώς αναφέρουν – Την Κυριακή στο Documento

Telegraph: Η Μοσάντ στρατολόγησε Ιρανούς πράκτορες για τη δολοφονία του Χανίγια

Καρυδότσουφλο η οικονομία – Καμπανάκι από Κομισιόν για το υψηλό εξωτερικό έλλειμμα και τις φτωχές επενδύσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γεωργιάδης ας ασχοληθεί με το χάος στο ΕΣΥ και το περίπου μισό δισ. που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες

Τέμπη: Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων για την αποφυλάκιση του σταθμάρχη

 

Ετικέτες