Ρόδος: Ισραηλινοί τουρίστες επιτέθηκαν σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης και του Λιβάνου!

Ρόδος: Ισραηλινοί τουρίστες επιτέθηκαν σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης και του Λιβάνου!
φωτογραφία αρχείου

Ομάδα Ισραηλινών τουριστών που βρίσκονται στη Ρόδο φέρεται να προχώρησε σε απρόκλητη επίθεση εναντίον συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς του νησιού, σύμφωνα με τον 902.gr.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ύστερα από κάλεσμα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στη πλατεία Κύπρου, με τη συμμετοχή φοιτητικών συλλόγων και της Επιτροπής Ειρήνης Ρόδου, για την καταδίκη της εγκληματικής πολιτικής των Ισραήλ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και την έκφραση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου.

Ομάδα περίπου 20 ισραηλινών τουριστών, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, μόλις αντίκρισαν Παλαιστινιακές σημαίες άρχισαν να προκαλούν, να βρίζουν χυδαία και να φωνάζουν συνθήματα. Εφτασαν μάλιστα σε σημείο να επιτεθούν στους συγκεντρωμένους, με χτυπήματα και απειλές, όπως «θα σας κόψουμε το λαιμό», και «θα σας σκοτώσουμε!».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η προσπάθεια διάλυσης της συγκέντρωσης δεν πέρασε και ομάδα των Iσραηλινών έλαβε αποφασιστική απάντηση από τους συγκεντρωμένους, αλλά και από περαστικούς, οι οποίοι τους απώθησαν.

Στο ίδιο άρθρο τονίζεται επίσης ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας που είχε παρουσία στο σημείο. Στη συνέχεια, συνδικαλιστές προχώρησαν σε διαμαρτυρία στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, καταγγέλλοντας τη στάση της αστυνομίας και απαιτώντας τη σύλληψη και τιμωρία όσων συμμετείχαν στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης

Politico για Τζιτζικώστα: «Ο γαιοκτήμονας Επίτροπος – Η λίστα ακινήτων και τα 18.000 ευρώ από την ΕΕ για μία φάρμα»

Μέση Ανατολή: Και τώρα που θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου;

Λίβανος – ΥΠΕΞ: «Ο Νασράλα είχε συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός λίγο πριν δολοφονηθεί – Ενημερώθηκαν ΗΠΑ και Γαλλία» (Video)

Φον ντερ Λάιεν: Μετά τους λύκους υπαναχωρεί και στην προστασία των δασών προκαλώντας τους οικολόγους

Νέο γαλάζιο αντάρτικο: Μετά την ερώτηση των «11», «χτύπημα» από τους «8» – Πριν το «Street Party» στη Ρηγίλλης

Κύρτσος: Ο Νετανιάχου αποτελεί το συμπλήρωμα του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν

Πολάκης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω για να χάσω (Videos)

Συγγρού: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής – Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν (Video)

Το Τελ Αβίβ χτύπησε ξανά στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον έξι νεκροί – «Όχι άλλο αίμα», λέει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter