Ρίχνει τους τόνους ο Κασσελάκης: «Εύχομαι να συνεχίσουν να συνεισφέρουν οι Τεμπονέρας, Κοτσακάς και Τσιόκας»

Ρίχνει τους τόνους ο Κασσελάκης: «Εύχομαι να συνεχίσουν να συνεισφέρουν οι Τεμπονέρας, Κοτσακάς και Τσιόκας»
EUROKINISSI

Την ώρα που η λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε συνεχείς διεργασίες και απ’ ό,τι φαίνεται είναι θέμα ωρών να βγει στη δημοσιότητα κείμενο κριτικής προς την ηγείας, ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε από τη Νέα Υόρκη να αμβλύνει την κατάσταση στο κόμμα.

Ερωτώμενος από τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 για τις αποχωρήσεις Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα, από τα όργανα του κόμματος, δεν θέλησε να ρίξει… λάδι στη φωτιά:

«Αν το θέμα δεν είναι το πρόγραμμα αλλά είναι μια χημεία με τον Πρόεδρο του κόμματος κατανοητό. Αυτά γίνονται στην πολιτική. Εύχομαι να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην δημοκρατική προοδευτική παράταξη που χτίζουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος και μεγεθυμένος θα προχωρήσει να αγκαλιάσει όλη την Κεντροαριστερά αλλά την Κεντροαριστερά όχι με συμβιβασμούς με τους όρους Κεντροαριστερά επί Κώστα Σημίτη».

Ερωτηθείς για τις αναφορές στο μαύρο χρήμα των πολιτικών κομμάτων άφησε εκτός την περίοδο Τσίπρα και είπε:

«Αναφέρθηκα στους τρόπους χρηματοδότησης που μου έχουν προσφερθεί για να μην μπορεί να υπάρξει αυτή η εντός εισαγωγικών εσωστρέφεια για τις αλλαγές που έχουμε στα κομματικά media και γενικά τον εξορθολογισμό στο κόμμα. Επαναλαμβάνω, εγώ είμαι διατεθειμένος να ανοίξουμε τα χαρτιά του κόμματος μας στην Deloitte ή σε όποια άλλη εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνος είναι;».

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το κείμενο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Μετά το «σφυροκόπημα», damage control δια του Τύπου 

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο-κόλαφος του BBC για την ελληνική ακτοφυλακή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter