Ρέθυμνο: Κάλεσαν 80χρονο ιδιώτη γιατρό για εφημερίες στο Νοσοκομείο!

Ρέθυμνο: Κάλεσαν 80χρονο ιδιώτη γιατρό για εφημερίες στο Νοσοκομείο!

Ένα εξωφρενικό περιστατικό προστίθεται στη διαλυτική κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες για το σχέδιο των επιτάξεων των ιδιωτών γιατρών προκειμένου να καλύψουν τα κενά στα δημόσια νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους γιατρούς που κλήθηκαν να καλύψουν εφημερίες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, βρέθηκε και ένας άνδρας άνω των 80 ετών, παθολόγος του Ρεθύμνου, ο οποίος αρνήθηκε να δεχθεί την πρόσκληση, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η είδηση έγινε γνωστή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ ΤV» και περιγράφει το χάος που επικρατεί στον χώρο Υγείας στο Ρέθυμνο.

Τα προβλήματα στο ΕΣΥ, που έχει ήδη διαλυθεί, είναι γνωστά αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπουργός υγείας Αδωνης Γεωργιάδης συνεχίζουν με μικρομπαλώμτα και αγνοώντας το κύριο πρόβλημα που είναι η έλλειψη προσωπικού επειδή δεν γίνονται προσλήψεις.

Ειδικά στις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Και η κλήση του 80χρονου συνταξιούχου γιατρού είναι ενδεικτική της… οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Αυλώνα: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση φορτηγού με βαν

Ηράκλειο: Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του Ελληνοκαναδού ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται

Γραφειοκρατία αντί για λύσεις στα θέματα ψυχικής υγείας βλέπει στο νομοσχέδιο η ΕΣΑμεΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter