Ρέθυμνο: «Οσμή» βεντέτας πίσω από την επίθεση στον κτηνοτρόφο – Δύο μήνες πριν επιτέθηκαν με καυστικό υγρό στον γιο του (Video)

Ρέθυμνο: «Οσμή» βεντέτας πίσω από την επίθεση στον κτηνοτρόφο – Δύο μήνες πριν επιτέθηκαν με καυστικό υγρό στον γιο του (Video)

Μία βεντέτα για λίγα μέτρα γης φαίνεται να είναι πίσω από την άγρια επίθεση στον 69χρονο κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο, τον οποίο πυροβόλησαν και στη συνέχεια του έκοψαν τη γλώσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι έρευνες των αρχών στρέφονται μεταξύ άλλων προς συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων. Πιο συγκεκριμένα φέρονται να τοποθετούν στο κάδρο της έρευνας και πρόσφατο περιστατικό με την επίθεση με καυστικό υγρό που είχε δεχθεί ο γιος του.

Διαβάστε επίσης: Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν και έκοψαν τη γλώσσα σε κτηνοτρόφο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος γιος του κτηνοτρόφου, δέχθηκε δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό δύο μήνες πριν και συγκεκριμένα στα τέλη Ιουλίου του 2024. Κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων, φέρεται να είναι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) σε μια εμβέλεια αρκετών χιλιομέτρων από το σημείο της επίθεσης. Ανάστατοι είναι και οι κάτοικοι του χωριού, από το σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος

Την ίδια στιγμή, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται κτηνοτρόφος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε στα άκρα, στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνης, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής.

Το χρονικό

Ο 69χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (6/9) σε αποθήκη κοντά στο ποιμνιοστάσιο του έχοντας τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος από πυροβολισμούς.

Οι άγνωστοι φέρεται να μπήκαν στο ποιμνιοστάσιό και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον δύο φορές, με τον 69χρονο να πέφτει στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος. Ο ίδιος προσπάθησε να κάλεσε τον γιο του όσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του, ο οποίος λίγο αργότερα τον βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι δράστες έκοψαν τη γλώσσα του κτηνοτρόφου με ψαλίδι για να μην μπορεί να φωνάξει.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες ή το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Τον 69χρονο εντόπισε αιμόφυρτο στην αποθήκη του ποιμνιοστασίου του ο γιος του.

Δείτε επίσης:

Ο Πολάκης απαντά στον Άδωνη για το βίντεο στο «Παπανικολάου»: Τα λεφτά για τα απογευματινά χειρουργεία ακόμα τα κυνηγάς;


Μισέλ Μπαρνιέ: Η ακροδεξιά κινεί πλέον τα νήματα στη Γαλλία μετά το «πραξικόπημα» Μακρόν


Φαραντούρης: «Αν γίνουν εκλογές για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος» (Video)


Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε γύρω από το τιμόνι μοτοσικλέτας – Ο οδηγός το κατάλαβε όταν τον ακούμπησε στο χέρι (Photos)



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter