«Ρελάνς» Μαξίμου μετά τις προκλήσεις Οικονόμου: «Πολλές φορές βλέπουμε απεργίες με παράλογα αιτήματα…» (Video)

Σε κάλυψη του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Βασίλη Οικονόμου προχώρησε το Μαξίμου, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του στο Kontra, όπου υποστήριξε ότι οι μηχανοδηγοί λένε μεγάλα ψέματα για την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο.

Μάλιστα, τη στιγμή που τα σωματεία ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνουν 24ωρη πανελλαδική απεργία, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε σε ερώτηση του documentonews.gr, ότι «δεν μπορώ να ξέρω εάν κάθε αιτίαση, δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει μία αιτίαση ή μία απεργία αυτή είναι απολύτως αληθής de facto. Σίγουρα, ο υπουργός, ο υφυπουργός, οφείλουν να διαβάζουν και να μελετούν τα αιτήματα. Μπορεί όμως κάποια αιτήματα να έχουν ικανοποιηθεί. Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που βλέπουμε απεργίες ή πορείες με αιτήματα που είτε είναι παράλογα, είτε έχουν υλοποιηθεί από το κράτος».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «άρα, ο καθ΄ύλην αρμόδιος υπουργός γνωρίζει εάν από τις 10 παράδειγμα αιτιάσεις που συνοδεύουν μία απεργία, κάποιες μπορεί να είναι ουτοπικές ή κάποιες μπορεί να έχουν ικανοποιηθεί. Άρα, γνωρίζει καλύτερα τα του αντικειμένου του και δεν χρειάζεται εγώ να πω κάτι περισσότερο. Εάν υπάρχει κάτι ο οποίο αμφισβητείται, προφανώς θα επανέλθουν οι άνθρωποι και δεν λάβουν τη σχετική απάντηση, που οφείλει να τους δώσει το αρμόδιο υπουργείο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στο Kontra είπε για τις καταγγελίες των μηχανοδηγών και των εργαζομένων στις μεταφορές για τις ελλείψεις στα ζητήματα ασφάλειας, ότι πρέπει «να να υπηρετούμε την αλήθεια όλοι είναι ψευδέστατα αυτά που λένε οι μηχανοδηγοί».

Μάλιστα, ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών αντέδρασε όταν αναφέρθηκε στη συζήτηση η τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας «γιατί μιλάτε συνέχεια για τα Τέμπη;».

YouTube video player

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή και μετά επικίνδυνες καταιγίδες και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη μεγάλη ερμηνεύτρια – Είχε πονοκέφαλο πριν τη συναυλία (Video)

Μέση Ανατολή: Βαθαίνει η εμπλοκή της Κύπρου στην κρίση – Αμερικανοί στρατιώτες φτάνουν στο νησί

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Πράσινο φως για μισθό σχεδόν 1.000 ευρώ την ημέρα σε καθηγητή μεσαιωνικής ιστορίας

Χωριό που φαίνεται…

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η ΠΓ – Στο τραπέζι τα οργανωτικά, τα οικονομικά και η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση

Φωτιά στα μπατζάκια μας…