Ρεκόρ υπογραφών κυνήγησε ο Ανδρουλάκης για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ- Κατέθεσε 24.810 υπογραφές μελών και 170 από την ΚΠΕ

Ρεκόρ υπογραφών κυνήγησε ο Ανδρουλάκης για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ- Κατέθεσε 24.810 υπογραφές μελών και 170 από την ΚΠΕ

Σε πλήρη εφαρμογή είναι το σχέδιο του επιτελείου Ανδρουλάκη για επίδειξης δύναμης μέσω του μεγάλου αριθμού υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητάς του.

Υπέρ της υποψηφιότητάς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη κατατέθηκαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) υπογραφές 24.810 μελών ΠΑΣΟΚ και 170 μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ).

Ηταν στρατηγική επιλογή του επιτελείου Ανδρουλάκη η κατάθεση μεγάλου αριθμού υπογραφών, όπως άλλωστε, σημείωνε το Documento ήδη από τον περασμένο Ιούλιο. Αξιοποιώντας την υπεροπλία εκ της θέσεώς του ως προέδρου του κόμματος, επεδίωξε να έχει πολύ περισσότερες από το καταστατικό όριο των 5.000 για την κατάθεση υποψηφιότητας, προφανώς εν είδει επίδειξης δύναµης ή –επί το πασοκικότερον– µεγάλης στήριξης από την κοµµατική βάση.

Οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του ώστε να διεκδίκησει την επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου, κατατέθηκαν την Δευτέρα στην ΕΔΕΚΑΠ.

Μάλιστα, περιέγραψε το κεντρικό διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών σε ένα βίντεο, που ανήρτησε στα social media. Όπως επισημαίνουν από το επιτελείο του, ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε συμβολικά να μαγνητοσκοπηθεί το βίντεο στην τοπική οργάνωση της Αιανής Κοζάνης. Ηταν από τις πρώτες οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ το 1974 στον νομό Κοζάνης και πριν από ένα χρόνο άνοιξε ξανά τα γραφεία της. Θέλοντας να δείξει ότι επί ηγεσίας του, σε πολλές γωνιές της χώρας επαναλειτούργησαν εκατοντάδες τοπικές οργανώσεις, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε το μήνυμα της κομματικής ανόδου, της οργανωτικής ανάκαμψης και της επανόδου σε κυβερνητική τροχιά. Παράλληλα, με την παρουσία του στην Αιανή Κοζάνης θέλησε να εκφράσει «την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό μου απέναντι στους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που κράτησαν όρθια τη Δημοκρατική Παράταξη τα δύσκολα χρόνια», και να τους ζητήσει να τον ψηφίσουν στις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι – Πότε ξεκινούν, πόσο θα κρατήσουν τα φαινόμενα (LIVE)

Ξανά στο εδώλιο ο Λιγνάδης – Ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για βιασμούς ανηλίκων

Χωρίς ταξί σήμερα η Αττική – 24ωρη απεργία του ΣΑΤΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
17/09/2024, 07:00
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter