Ραζβάν Λουτσέσκου: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 23 ημέρες – Ποια ματς αφορά

Ραζβάν Λουτσέσκου: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 23 ημέρες – Ποια ματς αφορά

Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 23 ημέρες.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος προπονητής καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ για όσα έγιναν μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ.

O Λουτσέσκου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ στα προσεχή ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, τη Λαμία και τον Ολυμπιακό αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου με το Αιγάλεω.

Διαβάστε σχετικά: ΠΑΟΚ: «Δεν έφτυσε ο Λουτσέσκου» – Ένσταση της ΑΕΚ για Λαμέλα στην απολογία

Αναλυτικά η απόφαση του Οργάνου:

Επιβάλλει στον R. LUCESCU για την 1η πράξη για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 2, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ) και για την 3η πράξη για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 2, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για τον ανωτέρω εγκαλούμενο ύψους επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500,00) ευρώ και συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για είκοσι τρείς (23) ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Ποδοσφαιρική βραδιά: Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι, ΠΑΟΚ – Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός

Αλόνσο: «Σεβόμαστε την Τσέλσι αλλά δεν την φοβόμαστε, έχουμε τις δυνατότητες να νικήσουμε»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter