Ραφίνια: «Χάλασε η επιστροφή μου στη Φλαμένγκο, γιατί δεν τους άρεσε που πήγα στον Ολυμπιακό»

Ραφίνια: «Χάλασε η επιστροφή μου στη Φλαμένγκο, γιατί δεν τους άρεσε που πήγα στον Ολυμπιακό»

O βραζιλιάνος Ραφίνια που αγωνίστηκε για έναν γύρο πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό και τελικά γύρισε στην πατρίδα του για να συνεχίσει τη καριέρα του ξανά εκεί, σε συνέντευξη του στο «ΕSPN» δήλωσε πως η επιστροφή του στην Φλαμένγκο χάλασε επειδή προτίμησε να φύγει από εκείνη για χάρη των «ερυθρολεύκων» λόγω των χρημάτων που του προσέφερε…

«Ο προπονητής με ήθελε, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος με ήθελαν, οι οπαδοί με ήθελαν. Στο οικονομικό είχαμε συμφωνήσει και το ξεκαθαρίζω, δεν ήταν πρόβλημα. Χαμήλωσα τις απαιτήσεις μου για να γυρίσω στη Φλαμένγκο» δήλωσε ο Ραφίνια και συμπλήρωσε: «Δέχτηκα να πάρω λεφτά το 2022. Όμως έπεσα θύμα ενός πολιτικού πολέμου. Κάποιοι είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Είχα μία προσφορά τότε από τον Ολυμπιακό με τα τριπλάσια λεφτά από την αμοιβή μου στη Φλαμένγκο. Ήταν μία μοναδική περίπτωση. Έχω άλλα τέσσερα χρόνια καριέρας και δεν θα έβγαζα τόσα λεφτά. Δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω ότι μπορούσα να τα αγνοήσω».

Από την πλευρά της πάντως η διοίκηση της «Φλα»  υποστηρίζει πως η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή χάλασε λόγω των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων του Ραφίνια, που σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση στην ομάδα λόγω πανδημίας, αποτέλεσαν τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter