Ραφήνα: Φωτιστικό έπεσε και τραυμάτισε καθηγήτρια στο 1ο Γυμνάσιο

Ραφήνα: Φωτιστικό έπεσε και τραυμάτισε καθηγήτρια στο 1ο Γυμνάσιο

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα σε σχολικά κτίρια που δεν συντηρούνται σωστά. Μετά τα ταβάνια που πέφτουν κάθε τόσο, τώρα ξεκολλούν και τα φωτιστικά.

Αναστάτωση προκλήθηκε τη Δευτέρα στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, έπεσε φωτιστικό και τραυμάτισε μία καθηγήτρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη καθηγήτρια διέσχιζε τον διάδρομο του σχολείου όταν ένα φωτιστικό ξεκόλλησε και έπεσε πάνω στο κεφάλι της

Αποτέλεσμα ήταν η καθηγήτρια να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά όμως ήταν σε κατάσταση σοκ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν μαθητές και γονείς καθώς η τάξη στην οποία θα έκανε μάθημα σχόλασε μία ώρα νωρίτερα και θα έπρεπε τα παιδιά να αποχωρήσουν από το σχολείο.

Επίσης για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο δήμος καθώς είναι υπεύθυνος για την συντήρησης των σχολικών μονάδων, και ζητήθηκε να βρεθεί συνεργείο στο Γυμνάσιο Λύκειο Ραφήνας ώστε να ελεγχθούν όλα τα φωτιστικά.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Γλυφάδα – Τραμ παρέσυρε ανήλικο

Ξάνθη: Το τρένο σταμάτησε στη διάβαση… για να περάσουν τα αυτοκίνητα (Video)

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε… αρβύλες – «Μου είπε ότι θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter