Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού: Μεταξύ οδηγών ταξί η συμπλοκή για μια… κούρσα (Video)

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού: Μεταξύ οδηγών ταξί η συμπλοκή για μια… κούρσα (Video)

Για μια… κούρσα προς αεροδρόμιο φαίνεται να σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, δύο οδηγοί ταξί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους με αφορμή μια κούρσα, εκ των οποίων ο ένας έφυγε και στη συνέχεια επανήλθε με έναν συνάδελφό του.Έπειτα οι τρεις τους άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και ένας από αυτούς πυροβόλησε στον αέρα.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Οι πρώτες πληροφορίες

Μετά από λίγη ώρα, έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν το χώρο και αναζήτησαν τους δράστες του επεισοδίου.

«Κάλεσα αμέσως την αστυνομία και ήρθε ομάδα ΔΙΑΣ, απέκλεισε τον χώρο και βρήκε κάλυκες. Το περιστατικό έγινε έξω από τα εκδοτήρια, εκεί που είναι η πιάτσα των ταξί», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Mega, σημειώνοντας πως άκουσε δύο πυροβολισμούς/

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τον τρόμο

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο MEGA καρέ καρέ τη συμπλοκή.

«Μια γυναίκα, μια κυρία πήγε να πάρει ταξί. Πήγε στο πρώτο που ήταν στην πιάτσα. Μάλλον του είπε αεροδρόμιο και αμέσως δύο τσιγγάνοι, ο ένας άνοιξε το πορτ μπαγκάζ να βγάλει τα πράγματα έξω από το ταξί που προπορευόταν και ο άλλος απομάκρυνε τον οδηγό από το αυτοκίνητό του και του έριξε δυο σφαλιάρες, δυο μπουνιές. Ο οδηγός, ήταν κι άλλοι πέντε – έξι Ρομά οι οποίοι τον απασχολούσαν και του φώναζαν».

«Ο Ρομά που έβγαλε τα πράγματά της έξω τα πήγε σε ένα άλλο ταξί, αυτή φώναζε η γυναίκα και τσακώθηκαν μετά οι Ρομά μεταξύ τους ποιος θα πάρει τη γυναίκα. Στη διάρκεια του τσακωμού, ξαφνικά σηκώνεται ένα χέρι και πυροβόλησε. Στον αέρα».

«Προφανώς ήταν όλοι οδηγοί, γιατί έγινε στη νησίδα που είναι η πιάτσα. Το χέρι το είδα καθαρά, σηκώθηκε προς τον αέρα, προς τα ψηλά και πυροβόλησε. Πανικοβλήθηκε ο κόσμος, δημιουργήθηκε ένα πανδαιμόνιο. Επικρατούσε ένα πράγμα… πώς πιάνει φωτιά και φεύγουν όλοι; Έτσι. Και φωνές. Έφευγαν όλοι».

Όπως είπε ο μάρτυρας, στο σημείο δεν υπήρχε αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Λονδίνο: Πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών – Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής (Photos – Videos)

«Η Ελλάδα αφήνει τους πάντες να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη» – Το Politico «καίει» Μητσοτάκη για Τέμπη, Πύλο, υποκλοπές

Απρόοπτο on air: Χόρευε κρατώντας μπίρα στο χέρι δίπλα σε ρεπόρτερ στο Σύνταγμα (Video)

«Ο,τι χρειαστεί να γίνει θα γίνει» – Ο Παύλος Πολάκης εξηγεί στο Documento τη στάση και τις επόμενες κινήσεις του

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – «Να προχωρήσει σε όλες τις διώξεις» (Video)

Μάχη με τις φλόγες για 5η ημέρα στο Παγγαίο – Στάχτη πάνω από 12.000 στρέμματα (Photos)

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Διώτη: Μάσκα δεν έχω να γυρνώ στην «Κεντροαριστερά» ετούτη

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter