Πυροβολισμοί από τρία όπλα «έπεσαν» στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Τι αποκαλύπτουν τα ηχητικά

Πυροβολισμοί από τρία όπλα «έπεσαν» στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Τι αποκαλύπτουν τα ηχητικά

Τρία όπλα φέρεται να εμπλέκονται στους πυροβολισμούς κατά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το CNN.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα εγκληματολογικών ηχητικών αναλύσεων που επικαλείται το CNN, συνολικά «έριξαν» τρία όπλα, στη συγκέντρωση του Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, ενώ το FBI δήλωσε την Κυριακή ότι ο δράστης έδρασε μόνος του.

Οι τρεις πρώτοι πυροβολισμοί ταυτοποποιήθηκαν από το αποκαλούμενο στην έρευνα «Όπλο Α», οι επόμενοι πέντε με το «όπλο Β» και ο τελευταίος «κρότος» προέρχεται από ένα πιθανό «όπλο Γ», σύμφωνα με τον Καταλίν Γκριγκόρας, διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Εγκληματολογίας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Ντένβερ, και τον Κόουλ Γουάιτκοτον, ανώτερο επαγγελματία ερευνητικό συνεργάτη στο ίδιο ίδρυμα.

Η ανάλυση ήχου επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ένοπλος βρισκόταν σε απόσταση περίπου 109 έως 119 μέτρων από το βήμα, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα εγκληματολογίας Ρόμπερτ Μάχερ.

Το συμπέρασμα αυτό  συγκλίνει με την ανάλυση του CNN, σύμφωνα με την οποία ο ένοπλος βρισκόταν σε ταράτσα 119 έως  149 μέτρα από το βήμα όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με το ABC News, το FBI φέρται να έχει στην κατοχή του τρία όπλα, από τα γεγονότα του Σαββάτου στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια: Τα όπλα περιλαμβάνουν ένα που ανήκει στον δράστη, ένα που ανήκει στον πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας που πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη και ένα που ανήκει σε βοηθό σερίφη της κομητείας Μπάτλερ.

Διαβάστε επίσης:

Αστυνομία στην Ακρόπολη για τους ιδιώτες που έβαλε σήμερα άρον-άρον η Μενδώνη

ΔΑΚΕ κατά Μενδώνη μετά τις αποκαλύψεις Documento: «Οχι στους ιδιώτες στην Ακρόπολη»

Κύκλωμα διαπλοκής ΥΠΠΟ προστασία

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter