Πυροσβεστική: Δυσμενείς μεταθέσεις χωρίς ΕΔΕ και καταγγελίες στη Δικαιοσύνη για ανώτατους αξιωματικούς

Πυροσβεστική: Δυσμενείς μεταθέσεις χωρίς ΕΔΕ και καταγγελίες στη Δικαιοσύνη για ανώτατους αξιωματικούς

Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις που φτάνουν ενώπιον της Δικαιοσύνης σχετικά με ανώτατους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής. Όχι μόνο για υποθέσεις που αφορούν στην κατάσβεση των πυρκαγιών αλλά και για ενδοϋπηρεσιακά ζητήματα.

Μετά τις αποκαλύψεις του documentonews.gr, για τις καθυστερήσεις σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος ανώτατου αξιωματικού της Πυροσβεστικής, που καταγγέλλεται ότι χτυπούσε την επί χρόνια σύντροφό του και τη μετάθεσή του σε πόστο που κάθε άλλο παρά δυσμενές μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώπιον της Δικαιοσύνης έχει φτάσει υπόθεση για ανώτατο αξιωματικό της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για πρόσωπο που έχει εμπλακεί και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις. Στην προκειμένη περίπτωση κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος επειδή μετέθεσε υφιστάμενό του μετά από παράπονα συναδέλφου του χωρίς καν να διενεργήσει ΕΔΕ σε βάρος του.

Σε άλλη περίπτωση ενώπιον της Δικαιοσύνης έχει φτάσει καταγγελία που θυμίζει εργασιακό «Μεσαίωνα» με απαράδεκτες συμπεριφορές σε βάρος αξιωματικού της Πυροσβεστικής που πάσχει από σοβαρή ασθένεια και έχει κριθεί ως ΑμΕΑ. Όλα αυτά χωρίς να λάβει κανείς υπ’ όψιν τις ανοικτές δικογραφίες ανά την Ελλάδα όπου αναζητούνται τυχόν ποινικές ευθύνες μετά από καταστροφικές πυρκαγιές.

Διαβάστε επίσης:

ΛΑΡΚΟ: Νέο συλλαλητήριο εργαζομένων την Πέμπτη – Προσωρινή νίκη στο δικαστήριο – Οργή για κυβερνητική τροπολογία

Καιρός «Hot – Dry – Windy»: 6-8 βαθμοί πάνω μέχρι τέλος του μήνα – Τι είναι το φαινόμενο (Audio)

Ξεναγοί: Με το νομοσχέδιο Κεφαλογιάννη επιλέγεται η υποβάθμιση του συνολικού τουριστικού προϊόντος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter