Άνδρος: Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο – Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι (Video)

Άνδρος: Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο – Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι (Video)

Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στην περιοχή Στραπουριές στην ‘Ανδρο. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 13:13 εστάλη μήνυμα στους κατοίκους των περιοχών Στραπουριές, Λάμυρα, Μένητες και Υψηλά ‘Ανδρου προκειμένου να απομακρυνθούν προς τη Χώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο νησί έχουν ενισχυθεί και πλέον φτάνουν τους 39 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Παράλληλα, από αέρος συνδράμουν στην κατάσβεση δύο αεροπλάνα και πέντε ελικόπτερα.

Παράλληλα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ενισχύονται οι δυνάμεις στο νησί με 19 πυροσβέστες και 5 οχήματα από την Αθήνα, που αναμένεται να φτάσουν στην ‘Ανδρο στις 6.00 το απόγευμα.

Το δημαρχείο είναι ανοιχτό για να φιλοξενήσει πολίτες που απομακρύνθηκαν από τις οικίες τους, σύμφωνα με τον δήμο Άνδρου.

Στις 12:57 στάλθηκε μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Στραπουριές να είναι σε ετοιμότητα.

Αργότερα εστάλη και δεύτερο μήνυμα 112 που ζητάει από τους κατοίκους που βρίσκονται στις περιοχές Στραπουριές, Λάμυρα, Μένητες και Υψηλά Άνδρου να απομακρυνθούν προς την Χώρα της Άνδρου.

Διαβάστε επίσης

Νύχτα κόλασης: Καίγονται σπίτια στην Ηλεία – Τεράστιο το μέτωπο στην Πηνεία – Νεκρός 55χρονος στη Μυρτιά – Τραυματίας πυροσβέστης

Ξημερώνει νέα εποχή λιτότητας – Tα σπασμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα πληρώσει η ελληνική κοινωνία

Σε επιφυλακή για πρόωρες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκίνησαν οι οι πρώτες διεργασίες του προοδευτικού κόσμου

Τα βαφτίσια, ο Δημητριάδης και ο Μυλωνάκης

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει τις επόμενες ημέρες αίτημα αποφυλάκισης (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter