Πύργος: Απατεώνες πήραν 10.000 ευρώ από 87χρονη για υποτιθέμενο τροχαίο της κόρης της

Νέα απάτη, αυτή τη φορά σε βάρος 87χρονης, έλαβε χώρα στον Πύργο, Επιτήδειος, κατάφερε να αποσπάσει 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη με το πρόσχημα της εμπλοκής της κόρης σε τροχαίο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η 87χρονη γυναίκα άκουσε τον άνθρωπο που τηλεφώνησε στο σπίτι της το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και συστήθηκε ως γιατρός, ζητώντας χρήματα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που προκλήθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η ηλικιωμένη πείστηκε και πήρε 10.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της για να τα δώσει στον άνθρωπο που έστειλε ο υποτιθέμενος γιατρός για να τα παραλάβει. Ο άγνωστος άντρας έφτασε στο χωριό με ταξί, παρέλαβε τα χρήματα και έφυγε.

Όμως οι δράστες θεώρησαν ότι μπορούσαν να αποσπάσουν και άλλα χρήματα και την επόμενη ημέρα επικοινώνησαν ξανά μαζί της για να της ζητήσουν ακόμα 4.000 ευρω. Τότε η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά, αρνήθηκε να δώσει και άλλα χρήματα και κάλεσε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου πραγματοποιούν προανάκριση για την υπόθεση και αναζητούν μεταξύ άλλων τον άντρα που πήγε στο χωριό του Πύργου που διαμένει η 87χρονη με ταξί για να πάρει τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Γερμανία: Η στροφή προς τα δεξιά και η μοναδική επιλογή του Μερτς – Ανάλυση μετά τα exit polls

Γερμανία: Η Αριστερά λέει… «ευχαριστώ» στο συντηρητικό μπλοκ – Οι Πράσινοι πανηγυρίζουν για την προσέλευση

Γερμανία: «Ιστορικό αποτέλεσμα – Διπλασιάσαμε τη δύναμή μας» – Η αντίδραση του ακροδεξιού ΑfD

Γερμανία: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τα exit poll – «Ανακούφιση» στο CDU

Ετικέτες