Πυρά Κασσελάκη σε ΝΔ: «Πώς φτάσαμε να ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων;»

Πυρά Κασσελάκη σε ΝΔ: «Πώς φτάσαμε να ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων;»

«Την αισχροκέρδεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα τη δει ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Στυλιανίδης… από Σεπτέμβρη, όπως δήλωσε. Στο μεταξύ, η κυρία Βούλτεψη έχει λύση για τις διακοπές των κοινών θνητών: “Ας μην πάνε στα νησιά, ας πάνε στα χωριά τους”. Τα ελληνικά νησιά, είδος πολυτελείας για τους Έλληνες» τονίζει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πνεύμα της χθεσινής ανακοίνωσης του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για ακριβά ακτοπλοϊκά: «Η ΝΔ λέει στους Έλληνες ότι δεν έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται νησιά»

«Ας αναρωτηθούν οι πολίτες. Πώς φτάσαμε να ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων; Πώς φτάσαμε σε προϊόντα για λίγους και Μαράτα για πολλούς; Πώς φτάσαμε στην κοροϊδία του “βαριού” αρνιού και του μισού κιλού φέτα; Πώς φτάσαμε να τρέμουμε μπροστά σε ένα air condition; Πώς φτάσαμε στους έχοντες των απογευματινών χειρουργείων;» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Και κυρίως, πώς όλα αυτά -και πόσα ακόμη- κατάντησαν μέσω ενός γιγαντιαίου συστήματος προπαγάνδας- να μοιάζουν κανονικά, ενώ συνιστούν την πιο άδικη στιγμή της σύγχρονης Ελλάδας;»

«Χαμηλοί μισθοί; Εργαζόμενοι που δεν μπορούν να αντέξουν τα έξοδα ούτε για ολιγοήμερες διακοπές; Νοσοκομεία και κέντρα υγείας υπό διάλυση; Ακρίβεια στο ρεύμα, ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ; Ακτοπλοϊκά εισιτήρια “στον θεό”; Η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα παραπάνω είναι… “Κασσελάκης στη Μύκονο”, με πρώτο βιολί τον ανεκδιήγητο Υπουργό (Διάλυσης) Υγείας» είχαν αναφέρει λίγη ώρα νωρίτερα από την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνη: «Ας κάνει τον κόπο να επισκεφθεί τη Μύκονο, εκτός κι αν φοβάται…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter