Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον ρόλο του στη «Φάλαινα»: «Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος» (Video)

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον ρόλο του στη «Φάλαινα»: «Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος» (Video)

Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη στο θέατρο Ακάδημος η πολυαναμενόμενη παράσταση «Η Φάλαινα» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον διπλό ρόλο του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή.

Μετά το φινάλε της πρεμιέρας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στους δημοσιογράφους για τον ρόλο που ενσαρκώνει στο σανίδι αλλά και την απαιτητική μεταμόρφωσή του επί σκηνής.

Διαβάστε σχετικά: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η εκπληκτική μεταμόρφωσή του για την θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα» (Photos)

«Ουσιαστικά περιγράφω έναν άνθρωπο ο οποίος για τον έρωτα αφήνει τα πάντα, μόνο και μόνο για να συγχωρεθεί από αυτά», ανέφερε αρχικά, ενώ για το γεγονός πως του τοποθετείται πρόσθετο σώμα, είπε:

«Πρακτικά έχει μία δυσκολία. Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος. Είναι σημαντικό το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας. Αυτό είναι λίγο μη υποφερτό ακόμα μέσα μου, συναισθηματικά, αλλά είναι μία πολύ ωραία ιστορία».

Σε ερώτηση για το πώς ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του στον καθρέφτη, έπειτα από τις προσθήκες για χάρη της παράστασης, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης δήλωσε: «Περισσότερο συγκινήθηκα. Είναι δύσκολο να φαντάζεσαι ότι ένας άνθρωπος για την αγάπη μπορεί να φτάσει στο τέρμα με έναν τέτοιο τρόπο»

Όσο για το εάν τον κουράζει σωματικά ή διαδικασία της σκηνικής μεταμόρφωσης, απάντησε: «Όχι, η ζωή μου έξω με κουράζει περισσότερο…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter