Μια συχνή απορία σε όσους ακολουθούν ένα πρόγραμμα διατροφής, είναι το πώς μετράμε (ζυγίζουμε) το φαγητό, ωμό ή μαγειρεμένο;
Γράφει η Μαρία Μαντζώρου (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Μυτιλήνη)
Συνήθως, η μερίδα του φαγητού που αναφέρεται σε ένα πρόγραμμα διατροφής, αντιστοιχεί σε μαγειρεμένο φαγητό. Βέβαια, ενδέχεται ο διαιτολόγος-διατροφολόγος να αναφέρει σε σημειώσεις εάν η μερίδα του φαγητού αφορά μαγειρεμένο ή ωμό φαγητό.
Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr