Πτήση θρίλερ της United Airlines: Άλλαξε πορεία λόγω «βιολογικού κινδύνου» – Πλήρωμα και επιβάτες έκαναν εμετό

Πτήση θρίλερ της United Airlines: Άλλαξε πορεία λόγω «βιολογικού κινδύνου» – Πλήρωμα και επιβάτες έκαναν εμετό

Σε υγειονομική βόμβα μετατράπηκε η πτήση της United Airlines, όταν ένας επιβάτης ένιωσε αδιαθεσία γεγονός που προκάλεσε που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, ακόμα και στο πλήρωμα.

Συγκεκριμένα, η πτήση 2477 της United Airlines με προορισμό τη Βοστώνη, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον το πρωί της Κυριακής, όμως, έκανε έκτακτη προσγείωση στην Ουάσινγκτον, εξαιτίας της κατάστασης που επικράτησε μέσα στο αεροπλάνο.

Η κατάσταση εκτροχιάστηκε όταν τα μέλη του πληρώματος, όπως και άλλοι επιβάτες άρχισαν να αρρωσταίνουν, με τους πιλότους να ζητούν εκτροπή.

«Μίλησα με το πλήρωμα και ακούγεται άσχημα εκεί πίσω. Το πλήρωμα κάνει εμετό και οι επιβάτες γύρω ζητούν μάσκες», ακούστηκε να λέει ένα μέλος του πληρώματος σε ηχητικό απόσπασμα από την πτήση.

«Με αυτό το είδος του βιολογικού κινδύνου νομίζω ότι πρέπει να στείλουμε αυτό το αεροπλάνο στο έδαφος το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσαν.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Washington Dulles, με κανέναν από τους 155 επιβάτες του αεροπλάνου ή τα έξι μέλη του πληρώματος να χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

«Το αεροσκάφος υποβάλλεται επί του παρόντος σε βαθύ καθαρισμό και εργαζόμαστε ώστε να μπορέσουν οι επιβάτες να ταξιδέψουν σύντομα προς τη Βοστώνη», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter