Πτήση από Μόναχο προς Τελ Αβίβ σταμάτησε στην Κύπρο λόγω άρνησης του πληρώματος να προσγειωθεί στο Ισραήλ – Άκυρώνει όλα τα δρομολόγια η Lufthansa

Πτήση από Μόναχο προς Τελ Αβίβ σταμάτησε στην Κύπρο λόγω άρνησης του πληρώματος να προσγειωθεί στο Ισραήλ – Άκυρώνει όλα τα δρομολόγια η Lufthansa

Μια πτήση της Lufthansa από το Μόναχο προς το Τελ Αβίβ προσγειώθηκε τελικά στη Λάρνακα και στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία, λόγω της άρνησης των μελών του πληρώματος να προσγειωθούν σε ισραηλινό έδαφος μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, οι Times of Israel, επικαλούμενοι το Channel 12 News, σημειώνουν ότι η αεροπορική εταιρεία αρχικά ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το αεροπλάνο θα προσγειωνόταν στην Κύπρο για «τεχνικούς λόγους» και στη συνέχεια θα αποφασιζόταν εάν η πτήση θα συνεχιζόταν για το Τελ Αβίβ.

Ωστόσο, μετά από αρκετή ώρα που παρέμεινε στο έδαφος, ανακοινώθηκε ότι το αεροπλάνο θα επέστρεφε στη Γερμανία.

Στους επιβάτες είπαν ότι θα μπορούσαν να αποβιβαστούν στην Κύπρο εάν το επιθυμούσαν, αλλά οι αποσκευές τους θα παρέμεναν στο αεροπλάνο και θα μεταφέρονταν πίσω στη Γερμανία.

Ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς το Ισραήλ η Lufthansa

H Lufthansa ακύρωσε όλες τις πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ με άμεση ισχύ έως τις 8 Αυγούστου, δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας την Πέμπτη.

«Ο λόγος για αυτό είναι η τρέχουσες εξελίξεις την περιοχή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ο όμιλος παρέτεινε επίσης τη διακοπή των πτήσεών του από και προς την πρωτεύουσα του Λιβάνου Βηρυτό έως τις 12 Αυγούστου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη φωτιά τώρα στο Κορωπί: Καίει κοντά σε σπίτια – Ήχησε το 112 για εκκένωση

Ο Στουρνάρας και η σύγχρονη εκδοχή του «μαζί τα φάγαμε» – Ο διοικητής της ΤτΕ ζητά να σφίξουμε το ζωνάρι για 40 χρόνια

Τεχεράνη: Σε εξέλιξη η κηδεία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε (Live)

Ολυμπιακά Μετάλλια: Πόσο αξίζουν σε μέταλλο πέραν του συναισθήματος!

Με το χέρι στην τσέπη, χωρίς εξοπλισμό πήρε το ασημένιο – Ο 51χρονος που τρέλανε το διαδίκτυο (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter